• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: "Svrake" kao Čelsi

Njukasl junajted deklasirao Aston Vilu na "Sent Džejms Parku" - 6:0. Kerju promašio penal, Endi Kerol strijelac tri gola i asistent.

 PREMIJER: "Svrake" kao Čelsi Izvor: MONDO

Kakav povratak premijerligaškog fudbala na čuveni "Sent Džejms Park"!

Ni visok poraz od Junajteda (0:3) u prvom kolu na gostovanju u Mančesteru nije pokolebao navijače Njukasla da do posljednjeg mjesta ispune svoj stadion (52.000) i dočekaju Aston Vilu.

Kevin Nolan i drugovi revanširali su im se na pravi način, pobjedom sa ubjedljivih 6:0 (3:0). Prvi gol za "svrake" postigao je Džoj Barton, Kevin Nolan se dva puta upisao, dok je Endrju Kerol tri puta varao Amerikanaca na golu Aston Vile Breda Fridela.

Nije dobro počelo za crno-bijele.

Već u devetom minutu tim iz Birmingema imao je priliku da sa bijele tačke stigne do prednosti. Međutim, preko gola sa jedanaest metara šutirao je Norvežanin Džon Kerju. Penalu je prethodio prekršaj Stiva Harpera nad Ešlijem Jangom.

Ovaj promašaj bio je početak potopa Vile, koja je za razliku od svog rivala na premijeri lako izašla na kraj sa Vest Hemom (3:0). Doduše sa Džejmsom Milnerom, novim fudbalerom Mančester sitija.

Seriju je otvorio Barton sjajnim golom u 12. minutu. Nolan se upisao u 32, a samo dva minuta kasnije pogodio je i Endi Kerol. Isti igrač otvorio je seriju i u nastavku meča (67. minut). Vilu je u finišu zadesila prava katastrofa! Za to su glavni krivci bili Nolan i opet Kerol (87. i 90. minut). Mladi napadač Njukasla je pored tri pogotka upisao i jednu asistenciju zbog čega je proglašen za najboljeg igrača na utakmici.

Njukasl je prošle sezone bio neporažen u Čempionšipu na svom terenu, a nevjerovatnu seriju nastavio je i u Premijer ligi.

Ostale rezultate 2. kola pogledajte OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC