• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted opet "zapeo" na "Krejven Kotidžu"

Fulam uspio da u Londonu "đavolima" otkine dva boda - 2:2 (0:1).

 Junajted opet "zapeo" na "Krejven Kotidžu" Izvor: MONDO

Mančester junajted zapeo je na "Krejven Kotidžu".

Činilo se da će tim Aleksa Fergusona lako vratiti dug Fulamu za dva vezana poraza u prestonici Engleske. Prošle sezone bilo je 3:0 za tim Marka Hjuza, a godinu dana ranije 2:0.

Ovaj put Mančester je uspio da postigne gol i to vrlo lijep. Veteran Pol Skols dobio je loptu na 18-19 metara, šutirao po zemlji u golmanov lijevi ugao i pogodio.

Ali, "vajtsi" se nisu predavali. Poslije 12 minuta igre u drugom poluvremenu Bobi Zamora je prošao po desnoj strani, odigrao povratnu loptu u sredinu šesnaesterca gdje je slobodan bio Sajmon Dejvis. Poslije udarca Velšanina lopta je bila na rukama Edvina van der Sara, ali je šut bio dovoljno snažan da pređe gol liniju.

Nemanja Vidić bio je u startnoj postavi. Srpski reprezentativac imao je šansu da poslije konera pred kraj meča donese novo vođstvo "đavolima", ali je njegov pokušaj završio pored stative.

Ono što nije uspjelo defanzivcu Junajteda jeste Fulama. Bred Hangeland je pogodio mrežu, ali svoju. Uz dosta sreće gosti su stigli do nove prednosti u 84. minutu.

Mogao je Mančester da obezbijedi tri boda samo dva minuta kasnije. Lopta je pogodila u ruku Demjana Dafa, a sudija Piter Volton, i pored toga što nije bilo namjere dosudio je penal. Jedanaesterac je izveo Nani, ali ga je "pročitao" Dejvid Stokdejl.

Kazna je uslijedila brzo!

Norvežanin Hangeland se iskupio za autogol pošto je poslije kornera skočio najviše u protivničkom kaznenom prostoru i izjednačio rezultat na 2:2.

Fulamu je i u prvom kolu igrao neriješeno sa Boltonom (0:0) , dok je Mančester pobijedio Njukasl sa 3:0. U prvoj nedeljnoj utakmici "svrake" su deklasirale Aston Vilu - 6:0.

Ostale rezultate 2. kola pogledajte OVDJE.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC