• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaluđerović: Delije, biću bolji!

Novi napadač Zvezde Andrija Kaluđerović zadovoljan debijem u Inđiji.

 Kaluđerović: Delije, biću bolji! Izvor: MONDO

"Presrećan sam zbog debija. Iako sam odigrao tek prvi meč, navijačima već sada mogu da obećam da ću na narednim mečevima biti mnogo bolji", kaže novi napadač Crvene zvezde Andrija Kaluđerović posle debija u Inđiji.

Andrija Kaluđerović nije uspio da postigne gol na debiju u crveno-bijelom dresu.

Njegov kolega u špicu Miloš Trifunović jeste, tako da će novi napadač Crvene zvezde po lijepom pamtiti prvu utakmicu u novom klubu. Poslije pobjede u Ivanjici (1:0), "Kaluđer" obećava da će se i njegovo ime ispisivati na semaforu.

"Presrećan sam zbog debija. Iako sam odigrao tek prvi meč, navijačima već sada mogu da obećam da ću na narednim mečevima biti mnogo bolji. U svakom slučaju, najbitnije je da smo pobijedili. Mogao je rezultat da bude i ubjedljiviji, jer smo imali dosta propuštenih prilika u prvom poluvremenu. Sada će nam sigurno biti lakše u narednim mečevima", kaže Kaluđerović, novajlija iz Rada.

Sa pozicije lijevog beka, koja je projektovana kao "njegova" kada je dolazio u Ljutice Bogdana, Duško Tošić se pomjerio na mjesto stopera. U paru sa kapitenom Slavoljubom Đorđevićem uspio je u onome što je posao odbrane - da ekipa ne primi gol.

"Ova pobjeda nam puno znači. Svima nam je laknulo, i nama igračima i Upravi, navijačima. Nije nam bilo lako u prethodnom periodu, pobjede su izostajale i bili smo pod velikim pritiskom. Ovaj meč u Inđiji je kao melem na ranu. Vjerujem da ćemo iz meča u meč igrati sve bolje, da ćemo dizati formu i siguran sam da će navijači uskoro gledati još bolju Zvezdu", kaže Tošić.

O ulozi stopera?

"Zadovoljan sam kako sam odradio posao. Nije bitno ko je gdje igrao, najvažnije da nismo primili gol i da smo pobjedili", napominje Tošić.

Odbrana Crvene zvezde od ponedeljka biće jača za Danijela Mihajlovića iz Jagodine, koji će oko podneva u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda potpisati najverovatnije četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. U to vrijeme, u prijestonicu bi trebalo da doputuje i Li Adi iz Gane, koji bi u najskorije vrijeme trebalo da postane igrač crveno-bijelih, a reprezentativac Gane podjednako dobro igra na poziciji lijevog beka i stopera.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC