• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez Moreire na Anderleht?

"Žali se Moreira da i dalje osjeća posljedice povrede iz prvog duela sa Belgijancima. Kako stvari trenutno stoje, bliži je klupi ili tribinama", kaže trener Partizana Aleksandar Stanojević.

 Bez Moreire na Anderleht? Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana u ponedjeljak od 20 časova odradiće posljednji trening pred jedan od najvažnijih mečeva ne samo ove sezone...

Dan kasnije, u utorak od 20.45, crno-bijeli će pokušati da pobijede Anderleht i plasiraju se u Ligu šampiona. Po svemu sudeći u tu bitku moraće bez Almamija Moreire.

"Žali se Moreira da i dalje osjeća posljedice povrede iz prvog duela sa Belgijancima. Kako stvari trenutno stoje, bliži je klupi ili tribinama, ali ima još vremena do početka revanša", rekao je trener srpskog šampiona Aleksandar Stanojević, koji je najavio ofanzivu u Briselu.

Dok se nada Moreirinom oporavku, Stanojević zna da neće moći da računa na Branislava Jovanovića i Džozefa Kizita.

Uprkos lošoj reakciji poslije koje je Anderleht u Humskoj izjednačio na 2:2, golman Partizana Radiša Ilić zauzeće mjesto među stativama na Konstant van den Štok stadionu u prijestonici Belgije.

"Imam maksimalno povjerenje u njega", kaže Stanojević.

Ulaznice za utakmicu između fudbalera Partizana i Anderhelta u Briselu navijači srpskog šampiona moći će da kupe po cijenama od deset i 20 evra, u zavisnosti od mjesta na tribinama stadiona Konstant van den Štok.

Karte će se prodavati u hotelu Meriot u kome odsjeda delegacija crno-bijelih, koja je u nedjelju uveče doputovala u Brisel. U glavnom gradu Belgije crno-bijele je sačekalo kišotivo vrijeme i temperatura od oko 20 stepeni Celzijusa.

Slični vremenski uslovi očekuje se i na dan meča.

(MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC