• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić saigračima: Opametimo se ili...

Nemanja Vidić razočaran posle remija Junajteda i Fulama, krivi sebe i ekipu za slabu reakciju u finišu meča. "Moramo da izvučemo pouke", poručio štoper "đavola".

 Vidić saigračima: Opametimo se ili... Izvor: MONDO

Tek je počelo prvenstvo Engleske, odigrana su samo dva kola, a Čelsi već "bježi" Mančester junajtedu dva boda. Prošle sezone, "plavci" su osvojili titulu zahvaljujući samo jednom bodu prednosti nad "đavolima", a pokazalo se i ranije da kroz cilj prolazi onaj koji pravi manje kikseva...

Štoper Mančester junajteda i srpski reprezentativac Nemanja Vidić kaže da je ekipa "teško podnijela" remi u gostima protiv Fulama (2:2), pogotovo zato što je primila gol u posljednjem minutu meča. Poručio je i sebi i saigračima da u narednim mečevima moraju da se skoncetrišu, da iz ovog remija izvuku pouke, jer će u suprotnom biti teško za ispravke.

"Ovo je bio loš rezultat, pogotovo što smo imali u džepu tri boda...Teško smo progutali ovaj remi, bili smo blizu trijumfa. Da smo pobijedili, bili bismo zadovoljni rezultatom, ako već ne igrom. Sramota je što smo primili takav gol u posljednjem minutu i trebalo bi brzo da ispravimo i poboljšamo neke stvari u odbrani. Ipak, ako iz ovoga izvučemo neke pouke smatram da nam se greške neće dešavati u budućnosti", rekao je Vidić za Televiziju Mančester junajteda.

Bred Hangeland je za samo nekoliko minuta prošao put od pokojnika do pukovnika. Najprije je njegovim autogolom Mančester poveo, da bi upravo on donio Fulamu veliki bod.

Mančesteru se ponovilo da nešto slabije startuje na početku nove sezone. Prije dvije godine igrao je neriješeno sa Njukaslom...

Vidić upozorava da ekipa "ne smije da padne" poslije remija sa Fulamom.

"Razočarani smo, prije svega zato što smo ekipa sa iskustvom i nismo smjeli sebi da dozvolimo da nam daju gol u završnoj fazi meča. Nadam se da ćemo u narednim mečevima biti jači", dodao je Vidić.

Imao je Mančester šansu za 3:1, ali Nani nije iskoristio penal. Kazna je ubrzo stigla...

Ser Aleks Ferguson bio je crven u licu poslije remija. Jasan znak da je pobjesnio.

"Na glup način gubimo bodove...", procijedio je iskusni stručnjak.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC