• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ken u Evertonu: "Imam pobjednički mentalitet!"

Autor mondo.ba

Sada već bivši član Juventusa je sa ''karamelama'' dogovorio saradnju na pet godina.

Engleski premijerligaš Everton predstavio je danas novu napadačku opciju u liku Mojzea Kena, koji je među ''karamele'' stigao iz redova Juventusa.

Mladi italijanski reprezentativac je sa sa klubom sa Gudisona potpisao petogodišnj ugovor vrijedan 27.5 miliona evra, na šta treba dodati 2.5 miliona evra kroz bonuse.

Kin je tako postao peto pojačanje Evertona za narednuz sezonu, s obzirom da su ranije potpis na ugovor stavili Andre Gomeš, Jonas Lesl, Fabijan Delf i Žan-Filip Gbaman.

''Ponosan sam i počastvovan time što sam dobio priliku da obučem dres Evertona. Daću sve od sebe u klubu za koji sam potpisao, prije svega, jer gleda u budućnost, kao što i sam radim. Upoznat sam sa veličinom kluba, ambiciozan je i radiću najbolje što mogu da ispunimo zacrtano'', rekao je Ken prilikom današnjeg predstavljanja u novom klubu i potpisa ugovora, pa naglasio:

 ''Naviknut sam da pobjeđujem, donosim pobjednički mentalitet u novi klub i vjerujem da će navijači uživati u onome što budem pružao na terenu!''

 Uprkos činjenici da još uvijek nema 20 godina, Ken je već zabilježio nekoliko nastupa za najjaču reprezentaciju ''azura'' – bilo ih je ukupno tri, u kojima je postigao dva gola.

Prošle sezone je na 17 takmičarskih utakmica za Juventus bio strijelac 7 golova, a u prosjeku je postizao gol na svaka 94 minuta na terenu.

Menadžer Evertona Marko Silva, koji je čitavu igračku karijeru proveo na teritoriji Portugala, za novog napadača svog tima ima samo riječi hvale.

''Jak je, brz, sa svim kvalitetima koje treba da posjeduje jedan ofanzivni fudbaler iako ima samo devetnaest godina. Talentovan je, želi da radi i spreman je da našem timu pruži dodatnu dozu kvaliteta. Naravno, bio je u velikom klubu, sad je došao u još jedan i spreman je za izazove koje ova sredina sa sobom nosi'', poručio je bivši desni bek.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC