• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benitez: Osvojiću više od Murinja

Žoze Murinjo sa Interom je osvojio dva "skudeta", po jednu Ligu šampiona, Kup i Superkup Italije. Rafael Benitez pokušaće da ga nadmaši.

 Benitez: Osvojiću više od Murinja Izvor: MONDO

Španski stručnjak, koji je u subotu osvojio nacionalni Superkup, pobjedom nad Romom, uvjeren je da na klupi Intera može bolje i od Murinja i od Roberta Manćinija.

Naravno, njegova prva "meta" je Portugalac, sa kojim nije u dobrim odnosima još iz vremena kada su trenirali Liverpul, odnosno Čelsi.

"Manćini je ovdje pobjeđivao, Murinjo takođe, a sada je red na mene. Nadam se da ću na odlasku iz Intera imati više trofeja nego oni", rekao je Benitez listu "AS".

"Već ove sezone mogu da ih osvojim šest! Jedan smo uzeli u subotu, ali to je uradila grupa fudbalera, a ne ja kao trener", aludirao je na činjenicu da nije dovoljno dugo na stadionu Đuzepe Meaca da bi ostavio svoj pečat.

A, zašto mu je stalo da bude bolji od Murinja...

"Naše rivalstvo je profesionalna stvar. Nekada smo bili u odličnim odnosima, ali sve se promijenilo kada smo ih eliminisali iz Lige šampiona".

Benitez je sa Liverpulom dva puta prolazio u finale Lige šampiona preko Murinja i Čelsija, u sezonama 2004/05 i 2006/07. Prvi dvomeč riješen je spornim pogotkom Luisa Garsije, a drugi penalima.

Čelsi se revanširao u polufinalu 2007/08, plasiravši se u finale poslije produžetaka, ali tada ekipu nije vodio Murinjo, nego Avram Grant.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC