• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Siti ubjedljiv protiv Liverpula

U kolu u kojem su tri ekipe slavile rezultatom 6:0, Mančester siti se zadovoljio sa duplo manje lopti u mreži Liverpula - 3:0 (1:0).

 PREMIJER: Siti ubjedljiv protiv Liverpula Izvor: MONDO

Skupocjeni sastav Mančester sitija razočarao je na premijeri protiv Totenhema (0:0), ali se na svom stadionu u ponedjeljak pokazao mnogo opasnijim i ozbiljnijim timom.

"Građani" su bili za klasu bolji od Liverpula i savladali ga golovima Gereta Berija u 13. i Karlosa Teveza u 52. i 68. minutu (penal).

Posijle drugog kola jedino Čelsi ima svih šest bodova. Sa po četiri ga prate Arsenal, Mančester junajted, Mančester siti, Bolton, Birmingem, Vulvsi i Totenhem. Liverpul ima jedan bod i nalazi se na 17. poziciji.

Roberto Manćini od prvog minuta je ukazao šansu najnovijem pojačanju, Džejmsu Milneru, a ovaj mu uzvratio asistencijom kod postizanja prvog gola. Akciju je počeo Adam Džonson, Milner centrirao sa desne strane, a Beri, takođe bivši član Aston Vile, lako matirao Pepea Reinu.

Na 2:0 povisio je Mika Ričards, koji je glavom pogodio mrežu poslije Džonsonovog kornera.

Pogodak je pripisan Tevezu, koji je na korak ispred gol-linije zamahnuo nogom i zasmetao Reini, ali se na snimku vidjelo da nije uspio da zahvati loptu. Vlasnici Fantasy timova ne bi trebalo da se iznenade ako taj podatak i zvanično bude promijenjen...

Pet minuta kasnije Liverpul je imao ubjedljivo najbolju šansu da uradi nešto više, ali nije imao sreće. Prvo je Stiven Džerard uzdrmao stativu udarcem sa 18 metara, na odbitak su reagovali David Ngog, pa Fernando Tores, ali u oba navrata je bravurozno intervenisao golman Džo Hart.

"Tačku na i" stavio je Tevez, pošto je Martin Škrtel srušio nezadrživog Džonsona.

Milan Jovanović odigrao je praktično cijeli meč za Liverpul, ali nije došao do izražaja. U 86. minutu ga je zamijenio Dani Pašeko.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC