• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević u Briselu: Vjerujem u prolaz!

Crno-bijeli trenirali na stadionu Konstant Vandenstok, na kojem će u utorak (20.45) odigrati revanš meč plej-ofa Lige šampiona sa Anderlehtom.

 Stanojević u Briselu: Vjerujem u prolaz! Izvor: MONDO

Trener Partizana Aleksandar Stanojević podijelio je 20 fudbalera u dvije ekipe, ali teško da se iz njihovih sastava može naslutiti jedanaestorka koja će početi utakmicu za prolaz u Ligu šampiona.

Sa "markerima" su igrali Radiša Ilić - Stevanović, Jovanović, Krstajić, Stanković - Smiljanić, Brašanac, Moreira - Bogunović i Šćepović, a za "crne" Radosavljević - Miljković, Nastasić, Lazevski - Petrović, Tomić, Saša Ilić, Davidov - Kleo i Iliev.

Stanojević je na konferenciji za novinare ponovio da je neizvjestan nastup Moreire i Ivana Stevanovića.

Moreirina situacija je delikatnija ("pod velikim je znakom pitanja"), pa je postavljeno pitanje da li je njegovom mestu bliži Milan Smiljanić ili Aleksandar Davidov.

"Ako Moreira ne bude mogao da igra, vjerovatno ću dati šansu iskusnijem igraču, koji je igrao špansku ligu i ima za sobom dosta teških utakmica. Dakle, vjerovatno će to biti Smiljanić".

Belgijskog novinara interesovalo je kolike su šanse da Moreira zaigra, a Stanojević odgovorio "Fifti-fifti".

Ostaje da se vidi kakva će biti konačna odluka, posebno s obzirom na to da iznenadno ubacivanje Moreire u startnu postavu nije dalo rezultata u prvoj utakmici.

Stanojević je dodao da su "poletarci" Nastasić i Brašanac tu da zauzmu mjesta na klupi, ako pomenuta dvojica ostanu potpuno van konkurencije za sastav.

Što se tiče revanša, Stanojević i Mladen Krstajić su izgovorili rečenice koje se uglavnom podrazumijevaju pred stranim novinarima.

"Očekujem potpuno drugačiju utakmicu od prve, a i drugačiji Anderleht. Siguran sam da će više riskirati nego u Beogradu, pa nas zbog toga očekuje i dosta teži posao".

"Anderleht je favorit, kao što je i bio. Ali, drugo poluvrijeme iz Beograda, kada smo stvorili dosta šansi, jeste znak da i ovde možemo da odigramo isto. Uz svo poštovanje protivnika, vjerujem da možemo u Ligu šampiona", poručio je Stanojević.

Koliko se sjeća, Krstajić je protiv Anderlehta igrao i sa Verderom i sa Šalkeom, tako da mu je ambijent dobro poznat. Stadion briselskog kluba prima nešto više od 21.000 gledalaca.

"Rezultat je aktivan za obe ekipe, ali Anderleht je favorit i kao domaćin sigurno želi da pred svojim navijačima pobijedi i ode dalje. Ako mi hoćemo u grupnu fazu Lige šampiona, moramo da postignemo gol i pobijedimo. Očekuje nas neizvjesna utakmica, a mislim da imamo snage da iznenadimo", izjavio je Krstajić.

Inače, trening je posmatralo oko 70 navijača Partizana, dok im je domaćin za utakmicu namijenio "boks" kapaciteta 700 mjesta. Nezvanično se pominje i cifra od 4.000 Grobara na stadionu u utorak uveče, od kojih bi većina trebalo da bude iz zemalja zapadne Evrope.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC