• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović konačno Zvezdin!

Odbrana Crvene zvezde od ovog utorka jača je za Danijela Mihajlovića.

 Mihajlović konačno Zvezdin! Izvor: MONDO

Dugo najavljivani transfer defanzivca Jagodine u klub iz Ljutice Bogdana okončan je potpisom 25-godišnjeg momka na trogodišnji ugovor sa crveno-bijelima. Formalnost je obavljena u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda u podne, tako da će se "Dani" već popodne priključiti novim saigračima na treningu.

Od utorka popodne, trener Crvene zvezde Aleksandar Kristić imaće i Mihajlovića u odbrani u kojoj se za četiri mjesta u liniji uveliko bore Duško Tošić, Bojan Đorđević, Nikola Ignjatijević, Nikola Mikić, Milan Vilotić, Stefan Reljić, Slavoljub Đorđević i Pavle Ninkov.

Konkurencija bi mogla da bude još "oštrija" ukoliko se realizije najavljeni transfer reprezentativca Gane Lija Adija. On bi, prema najavama, trebalo da doputuje u Beograd u utorak uveče, tako da bi ugovor sa Zvezdom mogao da potpiše već narednog dana.

Podsjetimo, Mihajlović je prošao Zvezdinu fudbalsku školu, ali je po izlasku iz mlađih kategorija morao u Spartak iz Ljiga. Odatle se nije vratio na "Marakanu", već je prešao u Sopot, iz kojeg je 2007. godine postao član Jagodine. Već u prvoj sezoni u Jagodini uspio je da uđe sa klubom u Superligu, a u elitnoj konkurenciji u naredne dvije sezone pokazao je zavidan kvalitet, pa su pored Zvezde i pojedini španski timovi bili zainteresovani za njegove usluge.

U Jagodini, Mihajlović je odigrao 83 prvenstvene utakmice i postigao pet golova. Prije toga, odigrao je 86 utakmica i postigao devet golova za Sopot, na čijem je čelu u to doba bio sadašnji predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić.

Visina obeštećenja i Mihajlovićevih primanja u novom klubu (za sada) nisu objavljeni. On je rođen 1. juna 1985. godine u Varvarinu.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC