• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan Vilotić teško bolestan

Fudbaler Crvene zvezde ima zdravstveni problem koji zahtijeva hiruršku intervenciju i dužu pauzu.

 Milan Vilotić teško bolestan Izvor: MONDO

Milan Vilotić u narednom periodu biće van takmičarskog pogona, saopšteno je na zvaničnom sajtu Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Defanzivac crveno-bijelih nakon utakmice prvog kola Superlige Srbije upućen je na snimanje desne lopatice. Ljekarskim pregledom utvrđeno je da Vilotić ima zdravstveni problem koji zahtijeva hiruršku intervenciju.

Vilotić će narednih dana biti podvrgnut hirurškom zahvatu na klinici u Bolonji, najboljoj za takvu vrstu intervencija.

"Želimo da javnost zna razloge Milanove pauze da ne bi dolazilo do nagađanja. Ovim putem molim sve medije i javnost da imaju razumijevanja. Milan je prvotimac Zvezde, odličan fudbaler i još bolji čovjek. Predstoji mu odlazak u Italiju gdje će biti urađene dodatne analize kako bi se utvrdila terapija i dalji tok liječenja. U ovom trenutku je najvažnije Milanovo zdravlje, a mjesto u timu ga svakako čeka", rekao je Andrija Kleut, generalni sekretar Crvene zvezde.

Milan Vilotić na sve gleda kao na još jednu tešku utakmicu i jakog protivnika.

"Upućen sam u sva dešavanja i predstoji mi odlazak u Bolonju. Izabrao sam kliniku zajedno sa porodicom i vjerujemo zajedno da će sve biti kako treba. Prve analize su pokazale da u kalcifikaciji ima i tumorodinog tkiva koje će biti dodatno analizirano, pa će onda biti donijeta odluka. Još ne znam šta je sljedeći korak u liječenju, ali to ćemo znati za par dana. Nije lako, ali ovo gledam kao još jednu tešku utakmicu i jakog protivnika. U ovom trenutku se osjećam dobro kao i posljednjih nedelja, ali mirovanje je obavezno", rekao je Milan, na čijem licu je mogao da se prepozna optimizam.

"Molim sve predstavnike medija da se za dodatne informacije obraćaju FK Crvena zvezda koja će svima iskreno izaći u susret. Ovo je sada moja privatna borba koja će imati veze sa fudbalom tek kad se oporavim", nadovezao se Vilotić.

Na sajtu crveno-bijelih ističe se da će svi zaposleni u klubu iz Ljutice Bogdana biti uz Milana i njegovu porodicu.

"Naš Milan će pobijediti i na ovoj životnoj utakmici koju igra. Čekamo ga da se vrati iz Bolonje, nastavi da trenira i zauzme svoje mjesto u timu. Do tada učinićemo sve da nadoknadimo njegovo odsustvo. Igraćemo za njega i svaka naša pobjeda, i svaki naš gol biće za Vilotu", stoji na sajtu FK Crvena zvezda.

U pomoć je odmah priskočio prvotimac Intera i kapiten "orlova" Dejan Stanković, koji je pomogao u kontaktu do klinike u Bolonji.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC