• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Kamara stiže u Humsku!

Partizan pobijedio u trci za veznim fudbalerom HJK Helsinkija Mohamedom Kamarom. Popularni Medo u nedjelju stiže u Beograd.

 MONDO: Kamara stiže u Humsku! Izvor: MONDO

Izgleda da je prvak Srbije ove sezone rešio da ostavi trag na evrosceni, pitanje je samo da li u Ligi šampiona ili u Ligi Evrope.

Skoro je sigurno da će u nekom od ta dva takmičenja biti jači za internacionalca iz Sijera Leonea, dvadesetdvogodišnjeg Mohameda Kamaru!

Kako saznaje MONDO, centralni vezni finskog prvaka Helsinkija u nedjelju će doputovati u Beograd i potpisati ugovor na tri plus jednu sezonu.

Da bi za Partizan mogao da nastupa i u Evropi, uslov je da se Helsinki ne plasira dalje. Finci su prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope izgubili u gostima od Bešiktaša sa 2:0.

Kamara je crno-bijelima zapao za oko na utakmicama trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona (3:0, 2:1), ne samo zbog prelijepog gola koji je postigao u revanšu. Predsjednik Helsinkija poslije toga je izjavio da su za popularnog Medu zainteresovani još Olimpijakos, Herta i AIK Stokholm.

Na "cilj" je prvi stigao Partizan, ostaje da se vidi koliko će biti obeštećenje za igrača čiji ugovor sa Helsinkijem ističe juna 2011. godine.

Njegovim dolaskom crno-bijeli će čak imati višak fudbalera u sredini, pošto su tu trenutno Moreira, Radosav Petrović, Milan Smiljanić, Branislav Jovanović i Ljubomir Fejsa, čiji se povratak na teren očekuje na proljeće.

Kamara je 2003. zatražio azil u Finskoj, gdje je sa reprezentacijom Sijera Leonea učestvovao na Svjetskom prvenstvu za fudbalere do 17 godina. Kada je postao punoljetan potpisao je za KuPS, a 2007. prešao u Helsinki.

Ima i finsko državljanstvo.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC