• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković na stand by kod Antića

Golman Vladimir Stojković razumije odluku selektora da prednost da nekim drugim čuvarima mreže.

 Stojković na stand by kod Antića Izvor: MONDO

Anđelko Đuričić, Bojan Isailović i Željko Brkić - to je trio golmana na koje računa selektor Radomir Antić za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

Šta se Vladimirom Stojkovićem, "jedinicom" na Mundijalu u Africi? Odmah poslije Mundijala, Stojković je najavio mogućnost da neko vrijeme ne brani za nacionalni tim, jer nema tim. Time je želio da rastereti i sebe, i selektora i ekipu.

A Antić je, nakon što je pristao na nove uslove Fudbalskog saveza Srbije i dobio mandat da i dalje vodi "orlove", odlučio da usliši Stojkovićevu želju.

"Imao sam razgovor sa Antićem i smatram da je njegova odluka očekivana i sasvim na mjestu. Meni ostaje da napravim korak naprijed, a postoji i realna mogućnost da u narednom periodu stanem na gol Sportinga", rekao je Stojković za "Sport".

To, naravno, ne znači da se Antić potpuno odrekao Stojkovića. Ipak, ostao je dosljedan izjavi i stavu da na gol može samo onaj golman koji brani za svoj klub, što važi i za ostale pozicije na terenu.

Odbranjeni penal Lukasu Podolskom na Mundijalu, koji je doprinio trijumfu Srbije nad Njemačkom, svakako bi trebalo da bude stalni podstrek Stojkoviću da ne klone duhom. Potreban je nacionalnom timu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC