• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvao ga Junajted, Bilbao mu dao ugovor na 9 godina

Autor mondo.rs

Ovo se rijetko viđa...

 Injaki-Vilijams-produzio-ugovor-Atletik-Bilbao-do-2028.-godine Izvor: MN PRESS

Injaki Vilijams je u toku ovog prelaznog roka iznenada figurirao kao potencijalno pojačanje Mančester junajteda, ali na kraju su "crveni đavoli" odustali od ideje da dovode pojačanja u ofanzivnoj liniji tima, bar do zime...

Da bi to preduprijedili sa "San Mamesa", Atletik Bilbao je Vilijamsu ponudio ugovor na čak devet sezona, što je mladi fudbaler i prihvatio!

Klub iz Baskije obavijestio je navijače da je prvi tamnoputi fudbaler u istoriji Bilbaoa produžio ugovor do čak 2028. godine, što znači da bi po isteku njega imao čak 34 godine, a nije navedeno da li je ubačena nova "izlazna klauzula".


S obzirom na to za koliko bi fudbal mogao da se promijeni do 2028. godine, vjerovatno je da je Bilbao ubacio basnoslovnu brojku - pošto je dosadašnji "izlaz" koštao 81 milion funti.

Injaki je inače ponikao u Bilbau i prošle sezone odigrao na visokom nivou postigavši 13 golova na 38 utakmica, dok u crveno-bijelom dresu već ima preko 200 nastupa i na gol je od "zaokruživanja" na 50 pogodaka.

Ovakvi primjeri su baš retki u fudbalu, a jedini sličan primjer koga možemo da se sjetimo jeste dogovor Saula Njigesa i Atletiko Madrida iz 2017. godine - kada je produžio do 2026!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC