• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krasić dao 10.000 evra da stigne na trening

Srbin nije mogao da stigne na let iz Beograda za Torino zbog birokratskog problema, pa je iznajmio avio taksi o svom trošku.

 Krasić dao 10.000 evra da stigne na trening Izvor: MONDO

Miloš Krasić "kupio" je navijače i sve u Juventusu i pre nego što je odradio prvi trening. Cijena je bila "prava sitnica" - deset hiljada evra!

Birokratija je spriječila srpskog reprezentativca da "poleti" iz Beograda ka Torinu u utorak u 13 sati. S obzirom na to da je naredni let bio tek u 17,00 i da bi njime zakasnio na prvi trening sa ekipom Luiđija Del Nerija, Krasić je iznajmio avio taksi, prenose "Večernje Novosti".

"Novi Nedved", kako su ga pristalice "stare dame" već prozvale, trebalo je još u ponedjeljak da podigne boravišnu dozvolu u italijanskoj ambasadi u Beogradu. Međutim, zgrada je zatvorena zbog renoviranja, pa su intervenisali ljudi iz Juventusa. Uprkos tome, ni dan kasnije Krasić nije dobio papire na vrijeme da stigne na aerodorom "Nikola Tesla" za let u 13 sati.

Kada je konačno riješio birokratski problem iznajmio je privatni avion.

Dobar glas daleko se čuje, pa su u Juventusu za tili čas saznali za gest novajlije, koji je skupo platio da stigne na trening. Zato ga je oko šest hiljada navijača, okupljenih na treningu tima Luiđija Del Nerija, dočekalo ovacijama, a on im je uzvratio strpljivim dijeljenjem autograma, koje je trajalo pola sata.

"Ne mogu da vjerujem da je uradio nešto tako! Ovo još nisam vidio. Takav potez zbog Juventusa ne može da napravi bilo ko", nije krio oduševljenje Krasićevim potezom generalni direktor "stare dame", Đuzepe Marota.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC