• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kleo ostaje, na Moreiru ljuti

Brazilac Kleo, trenutno, jedna od najpopularnijih ličnosti u Srbiji. "Ostajem u Partizanu", poručuje. Moreira razočarao...

 Kleo ostaje, na Moreiru ljuti Izvor: MONDO

Majstorije Brazilca Klea odvele su Partizan u Ligu šampiona. Momak koji je doveden za 400.000 evra, donio je svom poslodavcu više od sedam miliona evra, koliko dobijaju učesnici grupne faze Lige šampiona.

A onaj od koga se mnogo očekivalo u evropskim mečevima, Portugalac Moreira, ljubimac Grobara, sve je razočarao u Humskoj...

Dve priče stranaca koji za život zarađuju igrajući za isti klub. Dok Kleo uživa u neviđenoj popularnosti koju je svakako sam zaslužio, Moreira je namrgođen, bezvoljan...

Pred revanš meč u Briselu, protiv Anderlehta, pojavila se nezvanična, neprovjerena i, za sve Grobare uznemirujuća informacija da će Kleo "biti prodan". Međutim, od te dezinformacije nema ništa.

"Ostajem u Partizanu! Znam da mi je zbog učinka u kvalifikacijama porasla cijena, čuo sam da se raspituju mnogi klubovi, ali hoću da uživam u ovim trenucima i igram Ligu šampiona. Sad mislim samo o crno-bijelima, ništa drugo me ne interesuje", rekao je Kleo "Sportskom žurnalu".

Brazilac je oduševljen dočekom koji su Grobari priredili ljubimcima poslije podviga u Briselu. "Pamtiću to cijeli život. Prava ludnica, haos! Najbolji su na svijetu".

Kleo ne bira protivnike u žrijebu. Kaže, svejedno je i uvjeren je da Partizan može još nekoga da pobijedi.

Dok Kleo uživa u svom statusu fudbalskog idola, Moreirina zvezda polako se gasi. Za tako nešto sam je kriv. Kada je došao za trenera Aleksandar Stanojević mu je ponovo ukazao šansu, ali je nije iskoristio. Kad je najviše trebalo, nije ga bilo nigdje.

Svašta se priča u Humskoj. Kad mu ne legne plata, odmah ima povredu. Potom tvrdi da to nikada ne bi uradio...U svakom slučaju, bilo ga je u avionu za Brisel (ali ne i na terenu, čak ni na klupi!).

A kada se početkom meča povrijedio Saša Ilić, Stanojević je nemoćno pogledao ka klupi za rezervne igrače. Moreira bi tako dobro došao, ali...

"Ne znam da li da sada pričamo o Moreiri ili da sačekamo da prenoći. Sada sam euforičan i svašta bih mogao da kažem ali je možda bolje da razmislim o svemu. Njemu sam već rekao neke stvari a planiram da ispričam i vama, imam dosta da kažem," rekao je još u avionu Stanojević.

"Nije trenutak za tu priču zbog emocija... Ali, ovakva utakmica, trenutak kada se okrenem ka klupi u kojem bi mi on možda značio, a tamo sjede djeca, Miljković, Brašanac... zar je to - to? Nema biranja utakmica, ne možemo tako...".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC