• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok na Enfildu: Kajt hoće da ide!

Holanđanin iznenadio upravu i trenera Liverpula, jer želi da prihvati ponudu Intera. Hodžson tvrdi da nikakva ponuda nije došla na Enfild.

 Šok na Enfildu: Kajt hoće da ide! Izvor: MONDO

Radilica i izuzetno važan šraf u ekipi Liverpula, Holanđanin Dirk Kajt skamenio je svog trenera Roja Hodžsona i navijače "crvenih" rečenicom: "Hoću da idem"!

"Predstavnici Liverpula su nastavili pregovore sa Kajtom, ali im je on već saopštio da želi da ide i da razmišlja o svojoj budućnosti i karijeri", prenio je Kajtov agent Rob Jansen.

Nije tajna da je Inter opasno zagrizao za Kajta, pominje se cifra od oko 16 miliona evra, a trener prvaka Evrope, Rafael Benitez po svaku cijenu želi da dovede igrače sa kojima je godinama odlično sarađivao u Liverpulu.

U četvrtak je objavljena i zvanična ponuda Intera za Argentinca Havijera Maskerana.

Kajtov agent je dodao da Holanđanin ne želi da ide iz Liverpula po svaku cijenu, ali da "kad dođe ponuda od jednog takvog kluba kao što je Inter, onda je normalno da se razmišlja o budućnosti".

Trener Liverpula bijesan je na svog prethodnika Beniteza, pitajući se šta je sa džentlmenstvom Španca.

"Kada je odlazio iz Liverpula, Benitez je potpisao papir kojim se obavezao da ne angažuje fudbalere Liverpula. Što se mene tiče, to ga i dalje obavezuje. Nismo dobili nikakvu zvaničnu ponudu za Kajta, to je očigledno nešto što se dešava u tajnosti. I još nešto: ne prihvatamo ponudu, to je pod jedan, a pod dva, nismo je uopšte dobili", tvrdi Hodžson.

On je dodao da je neuobičajeno da se u ovoj fazi prelaznog roka takve stvari dešavaju. "Stvarno bi bilo nezamislivo da sada prodajemo igrača koji nam treba i da uzmemo pare koje nam ne trebaju".

U cijelu priču se uključio i jedan od najboljih fudbalera na svijetu Vesli Snajder, koji je rekao da "moli upravu Intera" da dovede Kajta.

"Kajt je dobrodošao u Inter. Kad imate njega u ekipi to je kao da igrate sa 12 igrača na terenu. On zna sve - kako da sačuva loptu, trči i daje golove. On već zna šta ga čeka u Interu i siguran sam da će saigrači biti presrećni da igraju sa njim", izjavio je Snajder.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC