• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić proziva u subotu

Prvi susret Radomira Antića i novinara poslije odluke IO FSS u subotu. Selektor Srbije saopštava spisak za farane i Slovence.

 Antić proziva u subotu Izvor: MONDO

Sada kada je dobio mandat da nastavi misiju kao selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Radomir Antić može (i mora) da se okrene sastavljanju tima za nastupajuće kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo.

Iz Fudbalskog saveza Srbije najavljeno je da će Antić održati konferenciju za novinare u subotu u hotelu "Balkan", gdje će saopštiti spisak igrača za prve dve utakmice Grupe C kvalifikacija - protiv Farskih Ostrva u Toršavnu 3. septembra i četiri dana kasnije protiv Slovenije u Beogradu.

To će biti prvi susret "oči u oči" Antića i novinara poslije Mundijala u Južnoj Africi i odluke Izvršnog odbora FSS da mu izglasa povjerenje i ostavi ga na poslu selektora.

Antić neće biti na klupi na ta dva i još dva meča kvalifikacija, jer ga je kaznila FIFA, a čelnicima FSS je u razgovorima rekao da ima način kako da se ta situacija prevaziđe. Pretpostavlja se da će ga na klupi zamjenjivati nekadašnji trener Crvene zvezde Aleksandar Janković.

Inače, treba podsjetiti da je UEFA odlučila da se od sada kvalifikacione utakmice igraju petkom i utorkom, kako bi igrači u klubovima bili dan ranije na raspolaganju za mečeve koje slijede.

Pripreme srpskog nacionalnog tima počeće u ponedjeljak, 30. avgusta. Okupljanje igrača je zakazano za podne u hotelu "Prezident" u Kovilovu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC