• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spremna sanacija stadiona u Humskoj

Partizan se plasirao u Ligu šampiona, ali stadion u Humskoj još uvijek nije spreman da ugosti Arsenal, Bragu i Šahtjor. Kompletna sanacija do duela sa Bragom 03. novembra.

 Spremna sanacija stadiona u Humskoj Izvor: MONDO

Da bi Evropska kuća fudbala (UEFA) dozvolila srpskom šampionu da u svom "hramu" igra utakmice elitnog takmičenja neophodna je sanacija. Uprava Partizana ovaj problem riješila bi i ranije, ali je "zapelo" oko dobijanja potrebnih dozvola.

Izgleda da je i taj problem riješen.

Gostujući u "Jutarnjem programu" na RTS, Aleksandra Damjanović-Petrović pomoćnik ministra životne sredine i prostornog planiranja, izjavila je da će stadion Partizana biti osposobljen za Ligu šampiona. Crno-bijeli uskoro bi trebalo da dobiju rješenje o sanaciji, koja se prvenstveno tiče dela tribina predviđenog za predstavnike medija.

Partizanov zahtjev bila je sanacija čelične konstrukcije, zamjena dotrajalih podova i plafona, odnosno odvajanje publike od pozicija komentatora - na čemu UEFA najviše i insistira, kao i na podizanju bezbjednosti na viši nivo.

Ipak, kako sada stavri stoje Partizan neće uspeti da do utakmice sa Arsenalom 28. septembra, riješi sva ova pitanja, ali to neće biti prepreka da srpski šampion na svom terenu ugosti "tobdžije".

Ovaj problem, koji traje već duže vrijeme, nastao je zbog toga što nije regulisano vlasništvo stadiona, odnosno, kako kaže Damnjanović Petrović, "klubovi nisu vlasnici na zemljištu i to bi trebalo da riješi Ministartsvo za omladinu i sport".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC