• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Jagodić kažnjava igrače

Trener Borac Vlado Jagodić najavio kazne za igrače koji nisu iskoristili pruženu šansu u prijateljskom meču protiv Vrbasa (4:1).

 BORAC: Jagodić kažnjava igrače Izvor: MONDO

Poslije meča protiv Čelika u Zenici fudbaleri Borca odigrali su prijateljski meč sa drugoligašem RS ekipom Vrbasa u Banjaluci i slavili rezultatom 4:1, ali trener Jagodić poslije meča bio je vrlo nezadovoljan.

Razlog je nedovoljno zalaganje pojedinaca u prvom poluvremenu utakmice (Borac gubio 1:0) zbog kojih je šef struke Borca najavio i kazne za neke igrače.

Biće kazni za neke igrače jer ono što su pokazali u prvih 45 minuta je nedopustivo loše. Ovo im je bila prilika da dokažu da sam se možda prevario jer nisu igrali u meču sa Čelikom, ali oni to nisu dokazali. Ove kontrolne utakmice su bitne za njih, ali to neki nisu ozbiljno shvatili. Fudbaleri koji su igrali prvo poluvrijeme biće kažnjeni, a u dogovoru s upravom kluba ćemo odrediti i kakve će to sankcije biti", kazao je Jagodić.

U utakmici s Vrbasom nastupio je i Darko Maletić, koji će uskoro potpisati ugovor sa Borcem. Bivši prvotimac kluba sa Gradskog stadiona već neko vrijeme trenira sa Banjalučanima nakon što je ovog ljeta otišao iz Koblenca.

Na probi u Banjaluci su Dragan Mihaljević iz Livna, Mario Darmopil iz Međimurja i Irman Hodžić iz Jedinstva (Bihać). Jedini koji je opravdao očekivanja Jagodića bio je Hodžić.

"Hodžića ćemo pratiti jer je mlad i vidi se da u njemu ima materijala. Mihaljević i Darmopil se nisu baš pokazali u duelu s Vrbasom i trenutno nam nisu potrebni", dodao je Jagodić.

Bojan Petrić na meču s Vrbasom povrijedio je koljeno prilikom postizanja pogotka, ali na sreću povreda nije ozbiljnija i trebao bi biti srpeman za meč sa Slavijom u subotu.

"Dva puta sam povrijedio lijevo koljeno u samo nekoliko dana. Na sreću nije ništa ozbiljno i spreman sam da se stavim na raspolaganje stručnom štabu za meč sa Slavijom", rekao je Petrić.

Nakon 5. kola Premijer lige BiH uslijediće sedam dana pauze zbog kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a u Borcu razmatraju da tim negdje otputuje na mini-pripreme.

Bivši prvotimac Darko Ljubojević i zvanično je imenovan na funkciju sportskog direktora dok je Muhamed Ibrahimbegović-Fišer sada koordinator za sportska pitanja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC