• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt na Enfildu: Kajt kaže da ostaje!

U 24 časa svašta se događalo u životu Dirka Kajta. Navodno je poželio da ode iz Liverpula, potom je dao gol i obezbijedio Ligu Evrope i saopštio: "Ostajem".

 Obrt na Enfildu: Kajt kaže da ostaje! Izvor: MONDO

Veliki obrt u fudbalskoj sudbini Holanđanina Dirka Kajta. Prije samo 24 časa njegov agent je saopštio da je Kajt rekao čelnicima Liverpula da želi da ide, a dan kasnije dijametralno suprotna izjava holandskog fudbalera: "Ma, ostajem u Liverpulu!".

Da sve bude još luđe, Kajt je u četvrtak uveče donio Liverpulu učešće u grupnoj fazi Lige Evrope. Njegovim golom Liverpul je savladao Trabzon 2:1 u revanšu u Turskoj i omogućio "crvenima" evropsko takmičenje.

"Liverpul mi je dao do znanja da sam važan igrač u ovom timu.To me čini jako ponosnim i zato, ne idem nigdje. Mnogi ljudi govorili su mnoge stvari oko moje budućnosti. Za mene je to oduvijek bio samo Liverpul! Dopada mi se ovdje i želim da ostanem i pobjeđujem", izjavio je Kajt, za koga je bio ozbiljno zainteresovan milanski Inter.

Trener Liverpula Roj Hodžson pozdravio je tu odluku Kajta, ali smatra da se podigla bespotrebna prašina oko sudbine Holanđanina.

"Kajt nije ni bio na prodaju i zato, izvinite me, ali uopšte ne razumijem sve te špekulacije oko njegovog odlaska. Ja nisam ni sumnjao da ostaje. Kajt je važan dio tima, neko u koga vjerujem i već sam rekao da ne prihvatamo nikakvu ponudu za njega, niti je stigla bilo kakva ponuda", rekao je Hodžson.

Još jedna transfer-sapunica je završena. Srećom!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC