• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Barsa može i zatvorenih očiju

Portugalski stručnjak uoči žrijeba za Ligu šampiona "molio boga" da Real Madrid ne izvuče Mančester junajted, Čelsi ili Inter.

 Murinjo: Barsa može i zatvorenih očiju Izvor: MONDO

Prelazni rok u kojem nije dobio sve što je tražio, kao i nedovoljno kvalitetne pripreme, učinile su trenera Reala veoma zabrinutim.

Žozeu Murinju je pao kamen sa srca, poslije žreba koji je smjestio Real u grupu Lige šampiona sa Milanom, Ajaksom i Okserom, umjesto sa Mančester junajtedom ili njegovim bivšim timovima - Čelsijem i Interom.

"Kako da se suprotstavimo Čelsiju ili Mančesteru, kada nisam sastavio tri dana rada sa kompletnom ekipom", rekao je Murinjo, kojem pred meč prvog kola Primere sa Majorkom nedostaju trojica povrijeđenih štopera.

Slična kriza bi u svakom trenutku mogla da pogodi napad, gdje mu uprava nije odobrila novac za trećeg klasičnog centarfora.

"Nadam se da ćemo imati sreće i da se Benzemi i Iguainu neće ništa dogoditi. Ako zagusti, Kristijano Ronaldo može da ih zamijeni, ali on nije centarfor i gubite mnogo od njegovih kvaliteta ako ga pomjerite sa krila", objasnio je Murinjo.

Real je u aktuelnom prelaznom roku doveo šestoricu igrača, dok su mnogi učesnici Mundijala u Južnoj Africi morali na odmor, pa su dobrano zakasnili na pripreme.

"Mančester junajted, Čelsi i Inter su formirani timovi. Njima je dovoljno da dovedu jednog ili dvojicu fudbalera i mirni su. Barsa je takođe gotov proizvod, oni mogu da igraju zatvorenih očiju! Kada se vrate sa odmora treniraju zajedno tri dana i oni su spremni. To nije slučaj sa Realom".

"Kraljevski klub" prošlog ljeta je na pojačanja potrošio 250 miliona funti, a ove godine "samo" 90 miliona. Murinjo je planirao da dođe do sredstava prodajom Kake, ali se ovaj teško povrijedio...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC