• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hodžson: Sebični Maskerano

Menadžer Liverpula kritikovao postupak Argentinca, koji nije htio da igra protiv Mančester sitija, jer je želio u Barselonu.

 Hodžson: Sebični Maskerano Izvor: MONDO

Havijer Maskerano prešao je iz Liverpula u Barselonu (iako je i Inter nudio velike pare) i potpisao četvorogodišnji ugovor.

Menadžer kluba sa Enfilda, Roj Hodžson, ne može da opravda sebični postupak Argentinca, koji je odbijao da igra za Liverpul pošto je želio da pređe u Barselonu.

Maskerano je nekoliko puta izjavio da želi da napusti Enfild, a odbio je da igra prvenstvenu utakmicu protiv Mančester sitija u ponedeljak, kada je Liverpul izgubio sa 0:3.

"Nije mi lako da branim njegove postupke, pošto su profesionalci plaćeni da igraju kada se od njih to traži. Tokom karijere sam se susretao sa sličnim problemima, takve stvari se dešavaju i moramo sa tim da živimo", rekao je Hodžson, prenijeli su britanski mediji.

"Ne mislim da takvi igrači žele da podrivaju autoritet trenera ili kluba. Ipak, takvi postupci su sebični, pošto igrači žele da ostvare svoje želje i očekuju da se ljudi u klubu samo poklone i prihvate njihove odluke".

Mediji su pisali da je Liverpul tražio 25 miliona funti (30,5 miliona evra) za Maskerana, ali je španska štampa izvijestila da je transfer Barselonu koštao 22 miliona evra.

Maskerano je u Liverpul došao 2007. godine iz Vest Hema i za "crvene" odigrao 139 utakmica. Ranije je igrao i za brazilski Korintijans.

Za reprezentaciju Argentine odigrao je 62 utakmice. Na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi bio je najmlađi kapiten Argentine na Mundijalu još od Dijega Maradone i 1986. godine.

(Beta, MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC