• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Vidić počeo da trenira!

Defanzivac Mančester junajteda i reprezentacije Srbije mogao bi da zaigra već u subotu protiv Blekburna, posle povrede kolena 1. aprila.

 Nemanja Vidić počeo da trenira!  Izvor: MONDO

Defanzivac Mančester junajteda i reprezentacije Srbije, Nemanja Vidić, vratio se treninzima posle povrede kolena, koju je zaradio 1. aprila, na prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona sa Romom (0:2).

Stub odbrane "crvenih djavola", koji je propustio poslednja tri susreta, vratio se punom trenažnom procesu, iako su se u klubu sa "Old Traforda" u prvi mah uplašili da bi sezona za Srbina mogla da bude završena.

Potom je, posle obavljenih pregleda na skeneru, procenjeno da će Vidić pauzirati tri nedelje, ali bi on mogao na teren i pre, možda več u meču Premijer lige protiv Blekburna u subotu. Ukoliko ga Ser Aleks Ferguson ne bude "aktivirao" tada, gotovo je sigurno da će startovati u tandemu sa Riom Ferdinandom sledeće srede u prvom meču polufinala Lige šampiona sa Barselonom.

Osim Vidićevog oporavka, dobra vest za menadžera Mančestera Aleksa Fergusona je i povratak Francuza Luisa Sahe, koji takođe konkuriše za subotnji meč na “Ivud Parku” protiv Blekburn Roversa.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC