• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković - persona non grata u Zvezdi!

Bivši kapiten Crvene zvezde dolaskom u Partizan "potpisao" i raskid sa dojučerašnjom velikom ljubavi. Navijači Zvezde bijesni.

 Stojković - persona non grata u Zvezdi! Izvor: MONDO

Vladimir Stojković je potpuno podijelio fudbalsku Srbiju! Njegov šokantni dolazak u Partizan razbjesnio je navijače Crvene zvezde, razveselio navijače iz suprotnog tabora, ali ne baš sve. Ima i onih koji nisu zadovoljni dolaskom "velikog zvezdaša", kako se piše po forumima.

U Crvenoj zvezdi već se vide promjene poslije odluke Stojkovića da dođe na jednogodišnju pozajmicu u Partizan iz lisabonskog Sportinga. Iz kafića na stadionu Zvezde uklonjen je uramljeni Stojkovićev dres (iz vremena kad je branio za crveno-bijele) sa posvetom: "Za sve delije".

Prema nezvaničnim sasnanjima MONDA, jedna grupa starijih navijača Zvezde svratila je u subotu prije podne u kafić i saopštila barmenu da će "skinuti dres, jer mu tu više nije mjesto". Rečeno-učinjeno. Dres je stavljen u šank.

Pojedini navijači Zvezde smatraju da mu treba oduzeti i člansku kartu kluba. Prema statutu, članovi FK Crvena zvezda mogu da budu samo zvezdaši. A sad ostaje da se vidi šta će reći rukovodstvo kluba i da li je Stojkoviću ovim činom prestao "zvezdaški mandat".

Podijeljeni su i navijači Partizana. Prema jednima, Stojković će biti pojačanje i ne smeta im što je branio za Zvezdu. Drugi, pak, nisu oduševljeni. Kažu, jedno je Kleo, a nešto sasvim drugo Stojković.

Partizan je, u svakom slučaju, ponovo "ubo" zvezdaše u srce. Milko Đurovski, Goran Milojević, Kleo, Vladimir Stojković, koji je bio i kapiten Zvezde.

Jedina razlika u odnosu na prvu trojicu jeste u tome što srpski reprezentativni golman nije direktno prešao iz Zvezde u Partizan.

A navijači Zvezde mu poručuju da zaboravi na ljubljenje grba i da je izdajnik..

Na našem web sajtu www.mondo.rs možete da učestvujete u anketi i glasanjem kažete šta mislite o potezu Stojkovića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC