• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjajan gest: Asovi OFK Beograda igraju za bolesnu decu

Autor mondo.rs

Na Omladinskom stadionu na Karaburmi 4. septembra održaće se humanitarni meč u saradnji sa Humanitarnom organizacijom "Zajedno za život" za pomoć obolelim mališanima

Velika humanitarna utakmica "OFK za život" održaće se 4. septembra na Omladinskom stadionu na Karaburmi na kojoj će se okupiti fudbaleri koji su ostavili trag u dresu OFK Beograda sa jednim ciljem - da pomognu lečenje teško obolele dece.

Jedan od najstarijih srpskih fudbalskih klubova i petostruki šampion države i osvajač Kupa, OFK Beograd, u ovoj godini slavi 108. godina postojanja. Za tu priliku ostvarena je saradnja sa Humanitarnom organizacijom "Zajedno za život"koja kroz organizovanje sportskih događaja sakuplja sredstva za lečenje teško obolele dece, te će se tako na terenu naći plejada asova iz istorije OFK Beograda.

Ljubitelji fudbala koji dođu na Karaburmu 4. septembra imaće priliku da na jednom mestu vide asove "romantičara" iz različitih perioda postojanja kluba. Tako će publika, između ostalih, moći da pozdravi legendarnog Stojana Vukašinovića koji u periodu od početka 60-ih do 1974. odigrao 232 meča za OFK Beograd, kao i ostale asove kluba.

Na terenu ćemo takođe gledati Gordana Petrića, koji je kao igrač OFK Beograda 1987. godine osvojio svetsku titulu sa "Čileancima", Marka Bašu, Aleksandra Simića, Bojana Šaranova, Miloša Bajalicu, Veseljka Trivunovića, "Bureka" Anđelkovića i još preko 40 igrača koji su ostavili traga u dugoj istoriji kluba sa Karaburme.

Publika koja bude prisustvovala ovom humanitarnom meču svoju ulaznicu kupovaće krajnje jednostavno - slanjem SMS poruke na humanitarni broj 8495 - što automatski sve gledaoce čini i donatorima Fonda za pomoć pri lečenju dece koji je pokrenula Humanitarna organizacija "Zajedno za život" Jovana Simića.

Ta humanitarna organizacija već je organizovanjem velikih sportskih događaja i humanitarnih utakmica i akcija pomogla preko u procesu lečenja više od pedesetoro dece.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC