• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Pružili smo maksimum

Stanojević poslije pobjede u derbiju sa OFK Beogradu kaže da su njegovi igrači pružili maksimum.

 Stanojević: Pružili smo maksimum Izvor: MONDO

Partizan je rutinski pobijedio OFK Beograd. Posebno u prvom poluvremenu igrao je pametno i strpljivo i nije pokazao znake napora i emotivnog naboja poslije pobjede u Briselu.

Ipak, trener Aleksandar Stanojević, iako zadovoljan, našao je zamjerke svojim igračima.

"Kontrolisali smo igru tokom cijelog meča, pored postignutih golova stvorili još nekoliko šansi, a pobjeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Međutim, imali smo određenih problema u fazi začetaka napada. Ne znam kako je to djelovalo sa strane, ali u ovom trenutku pružili smo maksimum protiv dobre ekipe OFK Beograda", rekao je Stanojević.

Šef struke OFK Beograda Dejan Đurđević ne može da prežali greške svojih igrača koje su ih odvele u poraz.

"Izgleda da je Partizan pobijedio rutinski, ali mi smo se loše namjestili. Kad ekipi kakav je Partizan dajete lopte u noge onda bolji ishod ne možete da očekujete. U utakmicu smo praktično ušli sa rezultatskim minusom, jer je protivnik već u 10. minutu iz prvog udraca došao u vođstvo. U 45. minutu direktno smo dodali loptu u noge crno-bijelima i bilo je 0:2. Ipak, ne mogu da ne budem zadovoljan igrom u prvom poluvremenu kada smo uspjeli da osujetimo najjače Partizanovo oružje - pas igru."

Đurđević je realan u procjeni mogućnosti svoje ekipe.

"Realno, Partizan nije naša mjera. Žao mi je što dugi niz godina nismo uspjeli da ga pobijedimo, ali nada umire posljednja. Pokušaćemo sljedeći put", dodao je Đurđević.

Obojica trenera su prokomentarisala izlazak igrača u majicama u kojima su prižili podršku bolesnom fudbaleru Crvene zvezde.

"Iskeno, bio sam zatečen. Vijest nas je zatekla u Briselu i tada smo mnogo pričali o tome. Svima nam je bilo teško. Ovo nije bilo dogovoreno, igrači su to sami uradili. Svi smo uz Vilotića i želimo mu brz oporavak", poručio je Stanojević.

Nadovezao se Đurđević...

"O Vilotiću kao igraču ne bi trebalo trošiti riječi, a tek kao čovjku... Dobro znam sve njegove kvalitete. Siguran sam da će snagom volje dobiti najvažniju utakmicu i da ćemo ga ponovo gledati na fudbalskom trenu."

Na kraju je trener Partizana upitan je da li Saša Ilić zaslužuje mjesto u reprezentaciji.

"On najviše trči i najbolje igra. Odrađuje i taktički posao, a ima i završni pas. Sale je naš najbolji igrač. Djete je Partizana, kome je donio sedam titula i dva plasmana u Ligu šampiona. Dovoljno je reći Saša Ilić. A, da li je za reprezentaciju? Svako radi svoj posao", ne želeći bilo šta da komentariše završio je Stanojević.

(R. Jakšić -MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC