• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prebukiran sajt Milana, Zlatan kao Stojke

Dolazak Ibrahimovića u Milan zapalio Apeninsko poluostrvo. Inter sprema odgovor - "napašće" Fabregasa, Švajnštajgera i Forlana.

 Prebukiran sajt Milana, Zlatan kao Stojke Izvor: MONDO

Dolazak Zlatana Ibrahimovića u Milan izazvao je pravu navalu na Internetu, a sajt jednog od najvećih evropskih klubova u ponedeljak u popodnevnim časovima nije mogao da se otvori od prevelikog broja posjeta.

Ibrahimović je predstavljen navijačima na san Siru uoči meča Milana i Lećea, a pobjedom od 4:0 rosoneri su u velikom stilu počeli novu sezonu u Seriji A.

Dolazak Šveđanina, inače bivšeg igrača Intera, poboljšao je rejting Milana na kladionicama, pa mu se sada daju mnogo veće šanse na kladionicama.

U Milanu polažu velika očekivanja od Ibrahimovića, koji je u prethodnih sedam sezona stalno osvajao šampionske titule sa klubovima u kojima je igrao.

Posljednju šampionsku titulu u Italiji Milan je osvojio u sezoni 2003/04.

"Došao sam ovdje da pobjeđujem i siguran sam da ću to da činim. I obećavam da neću otići dok ne osvojimo sve! Milan je najbolji i najjači klub u Italiji i među najjačim na svijetu", rekao je Ibrahimović, a potom je dodao da je bio veoma uzbuđen kada je saznao da se za njega interesuje Milan.

"Odmah sam rekao da", dodao je Šveđanin koji je došao u Milan na jednogodišnju pozajmicu iz Barselone, sa opcijom da njegov novi klub otkupi cijeli ugovor.

O Interu...

"Imam mnogo lijepih uspomena iz Intera, ali to je prošlost. Igrao sam i za Juventus. Inter je osvojio sve i siguran sam da imaju mnogo više stvari o kojima treba da brinu nego o meni", rekao je Ibrahimović.

Milan će imati strašan napad - Ronaldinjo-Pato-Ibrahimović.

"Milan ima najbolji napad u Evropi, ali cijeli tim je jak i uvjeren sam da ćemo obradovati navijače", poručio je Ibrahimović.

Interistima baš i ne prija transfer njegovog bivšeg igrača u redove najvećeg rivala.Zato žele u akciju.

Prema pisanju "Korijere delo sport", odgovor Intera mogao bi da bude senzacionalan - Rafael Benitez želi da dovede Seska Fabregasa iz Intera.

Međutim, Arsenal je ovog ljeta odolio svim (novčanim) napadima Barselone, pa treba očekivati da će odgovor Interu biti isti - Sesk nije na prodaju.

Osim Fabregasa, na Benitezovoj listi želja su i Bastijan Švajnštajger iz Bajerna i Dijego Forlan iz Atletiko Madrida.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC