• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BiH bez Muslimovića u Luksemburgu

Zlatan Muslimović zbog povrede propušta kvalifikacioni meč sa Luksemburgom. Džeko i Ibišević startaju u špicu, najavio Sušić.

 BiH bez Muslimovića u Luksemburgu Izvor: MONDO

Reprezentacija BiH 3. septembra gostovanjem u Luksemburgu počeće kvalifikacije za EP 2012. godine, a selektor Safet Sušić na startu kvalifikacija neće moći da računa na Zlatana Muslimovića.

Napadač PAOK-a operisao je u četvrtak meniskus desne noge i odsustvovaće s terena oko mjesec dana, pa neće moći pomoći "zmajevima" u Luksemburgu.

I bez Muslimovića selektor Sušić najavio je napadačku igru u prvom meču kvalifikacija, a napadački tandem će gotovo sigurno činiti Edin Džeko i Vedad Ibišević.

"Vjerovatno ću od prve minute dati šansu Džeki i Ibiševiću, a tu je i Zec koji igra odlično kada uđe sa klupe. Ipak, još uvijek ne znam u kojoj ćemo formaciji započeti. Gledao sam Luksemburg protiv Velsa, gdje su poraženi sa 1:5. Činjenica je da mi imamo daleko jaču reprezentaciju i očekujem da napadnemo od prve minute. Protiv takvih selekcija jakmo je bitno dati gol što je moguće ranije", rekao je Sušić.

On je najavio da bi A reprezentaciji mogao priključiti nekoliko igrača iz mlade selekcije.

"Sada imam 20 fudbalera. Možda sa reprezentacijom ostanu Vranješ i Bunoza, a postoji mogućnost da iz U-21 reprezentacije priključimo A timu jednog napadača i jednog igrača sredine terena", dodao je Sušić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC