• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan: Kakav napad, strašan napad!

Nova bomba na San Siru - poslije Zlatana, Milan doveo i Robinja!

 Milan: Kakav napad, strašan napad! Izvor: MONDO

Igraće se samba na San Siru! Ronaldinjo, Pato i Robinjo! Kakav napad evropskog fudbalskog giganta, a kad se njima još doda i ime Zlatana Ibrahimovića...Uh!

Robinjo je novo pojačanje Milana, samo dva dana nakon što su rosoneri doveli Ibrahimovića iz Barselone.

Brazilac je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Milanom, iako se očekivalo da Mančester siti i Milan naprave ugovor o pozajmici. Međutim, italijanski gigant je otkupio cijeli ugovor Robinja, koji je u Siti došao 2008. godine za sumu od 28,5 miliona funti (oko 30 miliona evra), što je rekordni transfer u Velikoj Britaniji svih vremena.

Robinjo se, međutim, nije uklopio u engleski stil igre, pa je prošle sezone bio na pozajmici u Santosu. Sada se nada da će se uz zemljake u Milanu lakše snaći u italijanskom fudbalu.

Špekuliše se da ga je Milan platio 22 miliona funti, ali i da je Robinjo pristao da mu se nedjeljna plata iz Mančester stija, koja je bila 160.000 funti, prepolovi.

''Srećan sam što sam došao u Milan. To je fantastičan klub i nadam se da ću biti šampion sa njim. Vjerujem da ćemo pokazati da imamo najbolji napad u Evropi. Još nisam razgovarao sa Patom i Ronaldinjom, ali jedva čekam da ih vidim", rekao je Robinjo.

Dolaskom Robinja i Ibrahimovića Milan je bio pronuđen da proda neke napadače. Tako je Klas Jan Huntelar proslijeđen Šalkeu, a Marko Borijelo, koji je procijenjen na oko osam miliona evra, ide u Romu.

Borijelo je prošle sezone postigao 14 prvenstvenih golova za Milan, ali to nije bilo dovoljno da ga klub zadrži. Igrao je i 10 utakmica za reprezentaciju Italije na kojima je postigao pet golova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC