• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković izbrisan u Zvezdi

U Crvenoj zvezdi zauvijek izbrisano ime Vladimira Stojkovića. U Ljutice Bogdana osuđuju prijetnje koje je dobio njihov bivši golman.

 Stojković izbrisan u Zvezdi Izvor: MONDO

Golman Vladimir Stojković isključen je iz članstva Crvene zvezde u koje je doborovoljno stupio u junu ove godine, saopštio je portparol crveno-bijelih Marko Nikolovski.

Prema njegovim riječima, članstvo u Zvezdi je dobrovoljno i članovi plaćaju godišnju članarinu, a zauzvrat će birati rukovodstvo kluba i mogu da budu birani, imaju prava da kupuju pretplatne karte, poseban kontakt sa klubom, popuste u više od 200 radnji širom Srbije…

"Članstvo može da prestane samo u ekstremnim slučajevima, kada se ne poštuje kodeks članova Crvene zvezde. Ono što je uradio Stojković je, naravno, njegova stvar, ali njegovo ime je zauvijek izbrisano sa spiska članova kluba, a izgubio je sva prava koja imaju igrači Zvezde koji završe karijeru u smislu učešća u sekciji veterana i drugim organima kluba", rekao je Nikolovski, prenosi "Politika".

Portparol Crvene zvezde je naglasio da član Crvene zvezde može da bude samo zvezdaš.

"Pošto je Stojković prešao u Partizan, ne može da bude i zvezdaš i partizanovac. Odlaskom u Partizan on za nas više nije zvezdaš. Mi ga tako vidimo i zato mu je automatski prestalo članstvo u klubu. Uoči Svjetskog prvenstva svi reprezentativci Srbije koji su igrali u Zvezdi su dobili počasne članske karte. Svi su to uradili dobrovoljno kao zvezdaši, ali jedan od njih više to nije. Zato smo morali da reagujemo i Stojkovića izbrišemo iz članstva", rekao je Nikolovski.

Na pitanje da li je prelazak Stojkovića u tabor najljućeg rivala pogodio čelnike Crvene zvezde, Nikolovski je, prenoseći zvanični stav kluba, odgovorio:

"Ne. Za nas je ta priča završena. Uradio je šta je htio i ovdje za njega više nema mjesta. Zvezda je najpopularniji klub u Srbiji i na Balkanu, podržavaju nas milioni, ima nas dovoljno da i drugima damo nekog člana. Što se tiče prijetnji koje su Stojkoviću uputili pojedini ogorčeni navijači, mi to osuđujemo. I uvijek ćemo osuđivati pretijeće poruke i boriti se protiv nasilja", kaže portparol Zvezde.

Na pitanje, da li je možda i donedavni Zvezdin kapiten Nikola Lazetić, nakon prelaska u Vojvodinu, isključen iz članstva, Nikolovski je odgovorio:

"Naravno da nije! Moram da provjerim da li je Nikola član, ali ako jeste to će i ostati, a ako nije moći će da se učlani kad god poželi. On je profesionalac, otišao je u drugi klub, bio je naš kapiten i poštujemo to što je uradio za Zvezdu. Članstvo se gubi samo ako se pređe direktno ili indirektno u Partizan".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC