• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazetić u Voši: Idemo u Evropu!

Lazetić odbio Partizan, ali se dogovorio sa Vojvodinom. "Nisam mogao da se zamislim u svlačionici Partizana", kaže on.

 Lazetić u Voši: Idemo u Evropu! Izvor: MONDO

Nikola Lazetić je ponovo u Vojvodini. Kapiten Crvene zvezde u prošloj sezoni na ne baš lijep način rastao se sa dojučerašnjim klubom (odnosno sukobom sa sportskim direktorom Ivanom Adžićem), a u smiraj prelaznog roka Vojvodina je uspjela da ga privoli da ponovo obuče njen dres, poslije 12 godina.

"Vratio sam se u klub u kojem sam igrao prije dvanaest godina i za koji me vežu lijepe uspomene. Moje ambicije nisu presahle, a nisam ljut ni na koga. Želim da igram na nivou prošlogodišnje sezone. Ne obećavam da ću biti čarobnjak, ali želim da pomognem ovog mladom timu", rekao je Lazetić na predstavljanju u Novom Sadu.

U pregovorima oko dolaska u novosadski crveno-bijeli tabor, prema pisanju "Građanskog lista", učestvovao je i bivši predsjednik ovog kluba Vojislav Gajić.

"Ponuđeno mi je da ovdje završim karijeru i ostanem da radim. Vidjeli su u meni nekog ko može da im pomogne. Međutim, potpisao sam jednogodišnji ugovor i kada on istekne, lako ćemo se dogovoriti. U ovom klubu sam se afirmisao, iako sam u njemu proveo samo pola godine, a onda me je, za milion i po maraka, kupio Obilić", rekao je Lazetić.

On je potvrdio i da je imao ponudu Partizana ovog ljeta.

"Kontaktirali su me crno-bijeli i za mene je to bila čast, jer Partizan je veliki klub. Međutim, zahvalio sam im se. Ne mogu sebe da zamislim u svlačionici tog tima".

Lazetić je uporedio tim u kojem je igrao u sezoni 1997/98. i sadašnjeg.

"Mogu da se uporede te dvije generacije. Došao sam u Novi Sad tada kao mlad igrač, a ekipa je bila odlična. Svako od nas i tada je imao izuzetnu konkurenciju za mjesto u timu. Koliko vidim tako je i sada. Možemo da napravimo dobar rezultat i učinićemo sve da igramo u nekom od evropskih takmičenja. Vjerujte, moraće sve ekipa dobro da se pomuče da bi nas nadigrale", poručio je Lazetić, koji će u Vojvodini nositi dres sa brojem 11.

U prošloj sezoni taj broj je nosio Slaven Stjepanović.

Lazetić se zahvalio upravi "lala".

"Hvala ljudima iz kluba, koji cijene fudbal i obećavam da ću pružiti maksimum da se crveno-bijeli nađu u Evropi", istakao je Lazetić.

Sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić rekao je za Lazetića da ima "izuzetne fizičke predispozicije i odličan je u driblingu jedan na jedan".

"Njegovim dolaskom dobili smo mnogo na probojnosti, a on je i pravi vođa ekipe".

Sa Lazetićem je u srijedu predstavljen i dosadašnji igrač kulskog Hajduka, 21-godišnji Branislav Trajković, koji je istakao da je izabrao "pravu sredinu i klub za napredovanje".

Trajković igra na poziciji štopera. Glavne odlike su mu brzina i dobra skok igra. On je, inače, prošao kompletne pripreme sa Vojvodinom, ali su dugo trajali pregovori dva vojvođanska kluba. Konačno je postao novi igrač novosadske "Stare dame".

I Lazetić i Trajković imaju pravo igranja već na sljedećoj utakmici, protiv Čukaričkog u Beogradu, ali je sasvim izvjesno da Lazetića neće biti u ekipi, kao ni protiv Metalca, jer želi da se što bolje pripremi.

(Građanski list/MONDO - foto: FK Vojvodina)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC