• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Nisam Hari Poter!

"Ja sam fudbalski trener, a ne Hari Poter. On je čarobnjak. Ali, čarolija je fikcija, a ja živim za fudbal koji je realan", izjavio je Portugalac.

 Murinjo: Nisam Hari Poter! Izvor: MONDO

Trener Real Madrida Žoze Murinjo našao se na udaru španske javnosti zbog mršavog remija sa Majorkom (0:0) na startu Primere.

Brojni kritičari osuli su drvlje i kamenje po "Specijalnom", a bivši se kormilar Porta, Čelsija i Intera pravdao da nije "čarobnjak".

"Ja sam fudbalski trener, a ne Hari Poter. On je čarobnjak. Ali, čarolija je fikcija, a ja živim za fudbal koji je realan. U Madridu sam tek dva mjeseca. Znate li koliko sam treninga imao s kompletnom ekipom, uključujući i pojačanja? Manje od 10", rekao je Murinjo u intervjuu za "As".

Portugalski stručnjak je sa Interom osvojio sve što se osvojiti moglo - Ligu šampiona, Seriju A i Kup Italije, pa je stigao u Madrid s nadom da može prekinuti sušno razdoblje od dvije godine bez trofeja.

"Moj karakter je drugačiji od onoga što su navikli u Realu posljednjih godina. Lična stabilnost mi omogućava da tvrdim da sam ideačan trener za Real, jer se ne plašim nikoga i ničega. Real treba stabilnost, a ja ću mu je i ugraditi. U Madridu je uvijek vladao sukob različitih fudbalskih ideja. Jedan trener, pa drugi, pa treći... Ponavljam, Realu treba stabilnost", podvukao je Portugalac.

Murinjo je već 10. trener "kraljevskog kluba" od 2003. godine, kada je otkaz dobio aktuelni španski selektor Visente del Boske.

"Ukoliko stvari krenu loše i budem morao da napustim 'Santijago Bernabeu', čekaće me jedan od najvećih klubova na svijetu", zaključio je Murinjo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC