• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači BiH vrijeđali Safeta Sušića!?

Selektora reprezentacije BiH Safeta Sušića vrijeđali su navijači u Hrasnici uoči posljednjeg treninga. Pape iz revolta umalo novinarima uskratio izjave "zmajeva".

 Navijači BiH vrijeđali Safeta Sušića!? Izvor: MONDO

Vidno uznemiren, selektor se okomio i na novinare, ali je nedugo zatim ipak dozvolio Zvjezdanu Misimoviću i Safetu Nadareviću da daju izjave, prenosi "Sarajevo-x.com".

Misimović je komentarisao transfer u Galatasaraj.

"Drago mi je da je napokon sve gotovo. Stigao sam u veliki klub koji gaji visoke ambicije. Imao sam želju da promijenim sredinu. Sada imam 28 godina i smatram da je pravo vrijeme za takav potez. Uprava Volfsburga mi je dozvolila da odem nakon što je dovela novo pojačanje", rekao je Miske.



On se osvrnuo i na prve dvije utakmice u kvalifikacijama za EURO 2012: "Naš prioritet je osvajanje tri boda u Luksemburgu. Na taj način ćemo mirno dočekati Francusku. O njima treba razmišljati tek nakon trijumfa u prvoj gostujućoj utakmici. Siguran sam da ćemo uspjeti."



Sličnog mišljenja je i Safet Nadarević: "Najvažnija je pobjeda u Luksemburgu. Favoriti jesmo, ali utakmica neće biti laka. Moramo je shvatiti ozbiljno i kući se vratiti sa tri boda, a onda na punom Koševu pokušati pobijediti Francuze."

Reprezentativci BiH u četvrtak putuju u Luksemburg gdje će održati još jedan trening prije utakmice sa domaćom selekcijom, koja će se odigrati 3. septembra u 20:15 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC