• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vranješ debituje za BiH u Luksemburgu?

Defanzivac moldavskog Šerifa Ognjen Vranješ našao se u avionu, koji će odvesti reprezentaciju BiH u Luksemburg na prvi meč kvalifikacija za EURO 2012.

 Vranješ debituje za BiH u Luksemburgu? Izvor: MONDO

Nekadašnji član banjalučkog Borca, Crvene zvezde i Napretka iz Kruševca dobio je priliku da bude dio A tima pošto Mensur Mujdža još nije dobio dozvolu FIFA da promijeni sportsko državljanstvo.

Selektor zmajeva Safet Sušić dvoumio se između Vranješa i drugog mladog reprezentativca Muhameda Subašića, ali je prednost dobio Banjalučanin jer igrač sarajevskog Olimpika nije dobio vizu.

"Subašić je pokazao da se radi o zanimljivom i kvalitetnom igraču. Čak sam razmišljao da mu u određenim varijantama, u meču protiv Luksemburga ukažem i priliku za debi. Međutim, ispostavilo se da ne može putovati sa nama, jer nije dobio vizu, pa sam se odlučio za Vranješa", rekao je popularni Pape, koji se uoči posljednjeg treninga u Hrasnici, našao na udaru navijača.

U Luksemburg će putovati: Kenan Hasagić, Asmir Begović, Emir Spahić, Safet Nadarević, Mensur Mujdža, Senad Lulić, Boris Pandža, Adnan Mravac, Sanel Jahić, Ognjen Vranješ, Semir Štilić, Haris Medunjanin, Elvir Rahimić, Zvjezdan Misimović, Miralem Pjanić, Senijad Ibričić, Ermin Zec, Vedad Ibišević i Edin Džeko.

Obzirom da je BiH "tanka" u posljednjoj liniji, neće biti iznenađenje ako Vranješ dobije priliku da igra protiv Luksemburga.

Meč između Luksemburga i BiH se igra 3. septembra s početkom u 20.15 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC