• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković: Nisam tražio policiju

Novi golman Partizana kaže da nije došao da se šetka po Beogradu. Trener Stanojević o problemima Moreire.

 Stojković: Nisam tražio policiju Izvor: MONDO

Patrola policije na treningu Partizana. Neobična slika? Nije kada bivši igrači Crvene zvezde počnu da treniraju sa crno-bijelima. Tako je bilo kada je prije godinu dana došao Kleo, tako je bilo i na prvom treningu Vladimira Stojkovića u Zemunelu.

Doduše, pripadnici organa reda kratko su se zadržali. Uvjerili su se da je sve u redu i napustili Partizanov sportski centar.

"Ne znam zašto su tu. Nisam ih tražio. Ne treba mi obezbjeđenje", rekao je novi golman srpskog šampiona, a prenijeli beogradski mediji.

Stojković tvrdi da nije imao problema na ulicama glavnog grada iako se oko njegovog dolaska u Partizan digla "velika prašina", zbog čega su mnogi ljuti na njega.

"Nisam došao da se šetkam po ulicama. Normalno se krećem od kuće na trening i obrnuto", dodao je Stojković.

"Još samo mediji dižu tenziju, ali i to će da se smiri".

Crno-bijeli ga ne zadirkuju s obzirom na "prošlost", ali...

"Prilikom posjete reprezentaciji Srbije uoči puta na Farska Ostrva bilo je šala na moj račun, ali mi niko ništa nije zamjerio. U Partizanu su me svi lijepo dočekali, sa svima sam ostvario dobru komunikaciju, a sa mnogima sam dobar od ranije, naročito sa Krstajićem, sa kojim sam pred svaku utakmice reprezentacije imao dogovor da sačuvamo mrežu".

Novi čuvar mreže crno-bijelih mogao bi da debituje već u subotu kada Partizan igra odloženu utakmicu sa Hajdukom.

"Jedva čekam. Uželio sam se utakmica i pobjeda. Srećan sam što opet na treninzima slušam srpski jezik, što sam opet sa našim trenerima... Doživio sam svašta u inostranstvu - u Sportingu je trener golmana bio čovjek od 25 godina koji nikada nije bio golman", zaključio je Vladimir Stojković.

Stanojević: Sve sam rekao Moreiri



Moreira se odazvao pozivu selektora reprezentacije Gvineje Bisao gdje je prijavio povredu, zbog koje nije igrao za Partizan u posljednje vrijeme.

Trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević priznao je da crno-bijela "desetka" ima problem i da nije samo povreda u pitanju.

"Rekao sam mu da očekujemo da bude onaj stari. Željno iščekujemo da izađe iz problema, jer Partizan je iznad svih nas. Mora da shvati da njega niko ne želi da skloni iz tima", rekao je Stanojević.

"Stalno je neraspoložen, stalno mu je spuštena glava... Nadam se da će uskoro biti onakav kakav je bio na pripremama, da sve puca", dodao je prvi stručnjak crno-bijelih.

(MONDO, foto Partizan.rs, MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC