• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi": Ni Farani nisu što su nekad bili

Reprezentativci Srbije upozoravaju na fudbalski napredak Farskih Ostrva posljednjih godina. Nezadovoljstvo smještajem u Toršavnu.

 "Orlovi": Ni Farani nisu što su nekad bili Izvor: MONDO

"Orlovi" su u srijedu uveče sletjeli na Farska Ostrva gdje će u petak (19.00) startovati u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će se 2012. godine održati u Poljskoj i Ukrajini.

FSS je imao problema da obezbijedi smještaj za reprezentaciju u Toršavnu zbog prebukiranosti kapaciteta usljed održavanja Nordijske konferencije. Na kraju je sve sređeno...

Tako je barem djelovalo do dolaska ekipe na Farska Ostrva kada je uslijedilo neprijatno iznenađenje. Hotel, u kome su "orlovi" smješteni, ne nudi zadovoljavajuće uslove.

Zato je vođstvo srpske ekspedicije odlučilo da se put Beograda krene odmah po završetku utakmice, a ne u subotu popodne kako je prvobitno planirano.

U timu Radomira Antića vlada optimizam, ali umjereni, bez prijetećih izjava reprezentativaca, jer je opreznost neopohodna protiv rivala koji je značajno napredovao posljednjih godina.

"Jesmo favoriti kao i sve reprezentacije koje igraju sa Farskim Ostrvima. Igrali smo već sa njima i pobijeđivali ih. Nadam se da ćemo i u petak pobijediti", poručio je Ivan Obradović, koji zbog povrede Aleksandra Kolarova nema konkurenciju za mjesto na lijevom beku.

"Teren nije tako dobar, mali je, domaćin će dati sve od sebe. Farska Ostrva su pokazala da ne igraju čvrsto samo kod kuće već i kad gostuju. Teško im je dati gol što ranije nije bio slučaj".

Osvrnuo se defanzivac Saragose i na premijerni meč Grupe C u kome su Farani poveli u Estoniji, ali na kraju ipak izgubili.

"Izgubili su na neiskustvo i nesreću".

Obradović je bio učesnik Mundijala u Južnoj Africi i sa njega je ponio snažan utisak:

"Svjetsko prvenstvo je pokazalo da svi igraju fudbal", zaključio je Ivan Obradović.



Njegovo mišljenje dijeli i vezista Dinama iz Kijeva, Miloš Ninković.

"Nijedna ekipa nije slaba da možemo unaprijed da upišemo bodove. Svi igraju fudbal. Reprezentacija Farskih Ostrva nije ekipe od prije šest, sedam godina. Biće teško. Međutim, dobro smo radili, atmosfera je fenomenalna i nema razloga da ne bude kako smo zacrtali", napomenuo je Ninković.

Ipak, on je uvjeren u uspjeh "orlova" u ovom ciklusu.

"Imali smo težu grupu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i vjerujem da možemo do Ukrajine i Poljske", dodao je Miloš Ninković.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC