• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ambasador Piksi - japanski Venger

Dragan Stojković prihvatio ponudu japanske vlade da postane "ambasador za sport". Porede ga sa menadžerom Arsenala, koji ga obožava.

 Ambasador Piksi - japanski Venger Izvor: MONDO

Priznanja ne prestaju da stižu na adresu Dragana Stojkovića Piksija. Vlada Japana ponudila mu je da bude "most" između zemlje izlazećeg sunce i rodne Srbije.

"Ovdašnja vlada uputila mi je prijedlog da postanem ambasador za sport, da jačam veze Japana i Srbije, da budem dio projekta od kojeg se u budućnosti mnogo očekuje. Prihvatio sam, naravno, zar se to odbija?! Spreman sam da nastavim ono što sam već radio, i radim, da unapređujem odnose prijateljskih država, da učvrstim priču koja ima temelj", izjavio je Stojković za "Sport".

Piksi je Japance "osvojio" kao igrač, a sada isto čini kao trener - porede ga sa Arsenom Vengerom.

"Prijaju poređenja. I što je još ljepše, uklapaju se u ono što sam govorio kada sam svojevremeno preuzeo Nagoju. Tada sam rekao da sam došao da napravim Arsenal. Igramo moderno, brzo, napadački, uvijek na pobjedu. Svi se slažu u ocjeni da Nagoja igra najljepše u Japanu. Nema većeg priznanja za trenera. A rezultat prati igru".

Često se čuje sa Vengerom.

"Prijatelji smo za vijek vjekova. Radio je ovde, poznaje prilike, zato me je zvao i čestitao, rekao da sam uradio veliku stvar i poželio da ništa ne mijenjam. Zamislite koliko me je iznenadio kada mi je rekao: 'Dragane, zbog tebe sam se u Londonu pretplatio na TV kanal koji emituje utakmice japanskog prvenstva, jer hoću da vidim kako nosiš šampionski pehar", zaključio je Stojković, čija je Nagoja prva na tabeli poslije 13 kola prvenstva.

On je dodao da su mu klupski čelnici obećali da će, ako osvoji titulu, sagraditi novi stadion i nazvati je "Piksi arena".

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC