• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maskerano: Liverpul obećava, a ne ispunjava

Havijer Maskerano rekao je da je uprava njegovog bivšeg kluba Liverpula širila laži o njemu i da nije ispunila obećanja.

 Maskerano: Liverpul obećava, a ne ispunjava Izvor: MONDO

Maskerano je 30. avgusta potpisao četvorogodišnji ugovor sa Barselonom vrijedan 18 miliona funti. On je tokom posljednjih mjeseci u Liverpulu bio u lošim odnosima sa upravom i nekoliko puta je izrazio želju da napusti Enfild.

Mediji navode da je zbog toga odbio da igra utakmicu domaćeg prvenstva protiv Mančester sitija. Argentinac je to negirao i okrivio klub za loše odnose. On je, takođe, demantovao da je njegova porodica zahtijevala da pređe u katalonski klub.

"Loše sam se osjećao kada su u cijelu priču umiješali moju porodicu. Cijele godine su mi nešto obećavali, a nikada to nisu ispunili. Nije tačno da me je moja porodica natjerala da pređem u Španiju. Naravno da ćete da se naljutite kada čujete i pročitate laži o sebi", rekao je Maskerano španskim medijima.

Argentinac je dodao i da je bivši trener Liverpula Rafael Benitez pozitivno uticao na njegovu karijeru.

"Rafa me je naučio taktici. On je jedan od trenera od kojih sam mnogo naučio i do kraja života ću mu biti zahvalan. Pružio mi je šansu i doveo me u Liverpul. On je imao povjeranje u mene, kada niko ne bi ni pomislio da mi pruži priliku".

Maskerano je u karijeri igrao za River Platu, Korintijans i Vest Hem, odakle je 2007. godine prešao u Liverpul. Bio je kapiten reprezentacije Argentine na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a za nacionalni tim odigrao je 62 utakmice i postigao dva gola.

(Beta, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC