• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sulejmani: Na leto napuštam Herenven

Oktrovenje fudbalskog prvenstva Holandije Miralem Sulejmani najavio je odlazak iz Herenvena. Juri ga i Čelsi.

 Sulejmani: Na leto napuštam Herenven  Izvor: MONDO

Reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani obradovao je menadžere brojnih evropskih klubova koji ga prate izjavivši holandskim medijima da na leto sigurno napušta Herenven.

Iako ima ugovor sa Holanđanima do 2010. godine, Sulejmani je naveo da više nije zadovoljan situacijom u ovom klubu i da namerava da karijeru nastavi negde drugde, prenose u sredu holandski mediji.

“Uvek sam govorio da ću ostati još jednu godinu ovde, ali situacija se sada promenila iz nekoliko razloga. Najvažniji čovek u mojoj karijeri (trener Verbek) odlazi u Fejnord. Osim toga, uprava Herenvena rekla je da će poboljšati moj ugovor ali već mesec dana nema konkretnih pomaka. Zbog svega toga osećam da moram da odem”, rekao je Sulejmani, koji je u Herenven došao 2006. godine.

Mladi srpski reprezentativac rekao je da nikada nije krio svoje ambicije, a one su da jednog dana postane najbolji igrač na svetu.

“Rud Van Nistelroj takođe je počeo karijeru u Herenvenu, a zatim igrao za PSV, Mančester junajted i Real. I ja želim takvu karijeru”
, dodao je Sulejmani koji je ove sezone sjajnim igrama i golovima u dresu Herenvena (15) privukao pažnju mnogih evropskih klubova.

Sulejmani se već dugo nalazi na meti PSV-a, Ajaksa, Čelsija i Evertona, a njegova cena ovog leta, kako se procenjuje u medijima, iznosiće između deset i 25 miliona evra.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC