• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladimir Stojković odmah na golu Partizana!

Trener crno-bijelih ukazaće šansu novom golmanu Stojkoviću odmah u subotu protiv Hajduka. "Ne pravimo novog Moreiru, imamo starog", kaže Stanojević.

 Vladimir Stojković odmah na golu Partizana! Izvor: MONDO

Vladimir Stojković je došao u Partizan da brani i odmah će dobiti priliku da pokaže u kakvoj je formi.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević najavio je pred odloženi meč 2. kola Superlige Srbije, protiv kulskog Hajduka (subota, 20 časova, stadion Partizana) da će šansu da čuva i sačuva gol crno-bijelih dobiti nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde, čiji je dolazak u Humsku uzdrmao fudbalsku javnost.

"Stojković će braniti. Doveli smo ga da brani", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Partizan ima mnogo novih igrača, koje Stanojević tek treba da uigrava. Meč protiv Hajduka biće idealna prilika za to.

Jedan od novajlija, Mohamed Kamara na prethodna dva treninga dobio je nešto drugačiju ulogu od one koju je igrao u Helsinkiju. Doveden je kao zadnji vezni, ali Stanojević planira da ga "pomjeri" ka protivničkom golu.

"Bilo je malo vremena, tek dva treninga. U svakom slučaju, probaćemo sa kamarom koji će biti bliže protivničkom golu, jer mi igramo sa jednim zadnjim veznim. Vidjećemo kako će se snaći", rekao je Stanojević.

Na šaljivu primjedbu novinara da će probati da od Kamare napravi "novog Moreiru", Stanojević je odgovorio: "Ne, ne pravimo novog Moreiru, jer imamo starog Moreiru".

"Jedva čekam da se Moreira vrati, onakan kakav je bio", dodao je trener Partizana.

To je podstaklo novinare da još jednom upitaju šta je, ustvari, sa Moreirom.

"Moreira se ne osjeća najbolje, i smatra da ne može da igra utakmicu i ja mu vjerujem 100 odsto. Imamo mnogo igrača i ne bih sada izdvajao Moreiru. On se jednostavno, ne osjeća najbolje fizički i to je jedan jedini razlog zbog kojeg ne igra i zbog kojeg nije 100 odsto tu. Nadam se da će se vratiti na onaj način na koji mi očekujemo i nadam se će to biti brzo, a ako ne bude bilo brzo može biti drugačije sa svih strana, pa i naše", ostao je nedorečen Stanojević.

Trener Partizana je rekao da će razgovarati sa Moreirom i vidjeti da li može da trenira. Ako bude mogao, onda će i biti u protokolu za meč sa Hajdukom, odnosno među 18.

Pjera Boje sigurno neće biti u ekipi, jer nije fizički spreman, kao ni nekolicine reprezentativaca - Radosava Petrovića i Nemanje Tomića koji su sa A selekcijom, Marka Jovanovića koji je sa mladom reprtezentacijom, Aleksandra Lazevskog koji je u ekipi Makedonije, crnogorskog reprezentativca Stefana Savića...

Pobjedom nad Hajdukom, Partizan će preuzeti lidersku poziciju na tabeli, jer će biti jedina ekipa sa sve tri pobjede.

"Maksimalno skoncetrisani ulazimo u meč sa Hajdukom, jer nam pobjeda daje šansu da budemo prvi", rekao je Stanojević.

Upitan kako uspjeva da u "moru" dobrih igrača pomiri duhove, odnosno kako će se izboriti sa nezadovoljstvom pojedinih fudbalera koji ne budu igrali, Stanojević je rekao da će uvijek praviti tim za koji vjeruje da može da dobije narednu utakmicu.

"Partizan je iznad svih i ne vidim nijedan razlog da se bilo ko osjeća drugačije, odnosno da nije dio kolektiva. Imamo dovoljno kvalitetnih igrača, pravimo tim koji će moći da igra na tri fronta. Uvjeren sam da će svaka odluka koja bude donijeta biti shvaćena na pravi način, odnosno da je donijeta u interesu Partizana", rekao je Stanojević.

(P.V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC