• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kleo kod Dačića, pa na utakmicu

Ministar policije Ivica Dačić za subotu najavio da će primiti Klea. Da li je ovo najava da ćemo Brazilca gledati u dresu Srbije?

 Kleo kod Dačića, pa na utakmicu Izvor: MONDO

Da li će Kleo igrati za reprezentaciju Srbije, pitaju se mnogi ljubitelji fudbala u zemlji. Mnogima je to želja, poslije fenomenalnih partija Brazilca u dresu Partizana.

Uoči početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine, selektor Radomir Antić rekao je da je Kleo odličan fudbaler, ali da sada ima birokratskih prepreka.

Iz Vlade Srbije saopšteno je da će potpredsjednik vlade i ministar policije u subotu, u svom kabinetu, primiti Klea, poslije čega će biti objavljeno saopštenje.

Da li je to najava uklanjanja birokratskih prepreka koje je pomenuo selektor Radomir Antić?

Dačić je svojevremeno primio i srpskog košarkaša Marka jarića i njegovu suprugu Adrijanu Linu, inače Brazilku, obećavši joj da će dobiti srpski pasoš po ubrzanoj proceduri.

Mediji su prethodnih dana pisali da bi nadležni mogli da ponude Kleu srpski pasoš, kako bi stekao pravo da igra za reprezentaciju Srbije.

"Ako bi me selektor (Radomir) Antić pozvao, prihvatio bih da igram za Srbiju, bez ikakvog razmišljanja", rekao je nedavno Kleo.

Kleo je jedan od najzaslužnijih igrača Partizana za plasman u Ligu šampiona, pošto je na šest utakmica u kvalifikacijama postigao osam golova.

Takođe, bio je strijelac za crno-bijele u prvoj utakmici domaćeg šampionata protiv Inđije, kada je prvak Srbije pobijedio sa 2:1.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC