• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari (indirektno) uz Stojkovića

Navijači Partizana objavili saopštenje u kojem poručuju da se ne bave kadrovskom politikom i da su uvijek uz klub koji vole.

 Grobari (indirektno) uz Stojkovića Izvor: MONDO

Dolazak Vladimira Stojkovića u Partizan uzburkao je duhove u fudbalskoj javnosti Srbije, a mnogi su se pitali ili se i dalje pitaju kako će reagovati najvatrenije pristalice crno-bijelih i kakav će doček imati novi čuvar mreže kluba iz Humske.

Na prethodnoj prvenstvenoj utakmici protiv OFK Beograda na Karaburmi, Grobari su dali nedvosmislenu podršku dosadašnjoj "jedinici" Radiši Iliću, ali su u petak objavili saopštenje iz kojeg se, između redova, može pročitati da Stojković, sasvim sigurno, neće biti izviždan.

"Kadrovskom politikom kluba se ne bavimo i nikada se nismo bavili. Svaki klub sam bira trenere, a treneri igrače, mi smo kao navijači odavno izabrali samo klub koji volimo i svjesni smo činjenice da svi igrači malih klubova žele makar potajno, duboko u sebi da kad tad zaigraju za naš Partizan i ostvare svoje dječačke snove. Ugovori obavezuju dvije strane, naša ljubav se tu ne piše. Ljubimce biramo sami i tako će biti uvijek", piše u saopštenju navijačke grupe Grobari-Jug, objavljenom na nekoliko navijačkih sajtova.

"Apelujemo na sve navijače Partizana da u trenucima kada mi i naš klub proživljavamo najljepše trenutke zajedničke istorije ne dozvole da nam se bilo šta ispriječi u pohodu na Evropu. Ne bavimo se tuđim problemima, komšijska dvorišta njihova su briga", poručili su Grobari u saopštenju, koje stoji na sajtu www.juznifront.com

U subotu od 20 časova Partizan igra protiv kulskog Hajduka zaostali meč 2. kola Superlige Srbije, a trener crno-bijelih Saša Stanojević najavio je da će gol braniti Vladimir Stojković.

Eto prilike da na djelu vidimo stav Grobara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC