• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto su sve "orlovi" slavili

Pobjeda nad Farskim Ostrvima nije bila laka, kažu fudbalski reprezentativci Srbije.

 Zašto su sve "orlovi" slavili Izvor: MONDO

Kako su zabilježena tri boda na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. prisjetili smo se i nekoliko momenata za fanfare.

Aleksandar Janković debitovao je u stručnom štabu pobjedom, Nemanja Vidić i Nikola Žigić su odigrali svoju 50. utakmicu u nacionalnom timu, a dvometraš iz Krivaje je prekinuo post dug devet mjeseci.

"Najvažnije je da smo pobijedili. Bitno je i da sam konačno zatresao mrežu. Golovi mi mnogo znače, pogotovo kada pobjeđuje državni tim", rekao je Žigić, koji je odsustvo Radomira Antića primjetno bilo samo u svlačionici.

"Izostanak selektora Antića bio je primjetan jedino u svlačionici i samo nam je u tim trenucima bilo neobično što ga nema. Inače, na terenu smo bili fokusirani da što prije postignemo gol".

A gol je postigao i Dejan Stanković. Kaže da je prošlo deset godina od njegovog prethodnog gola iz slobodnog udarca.

"Prvo sam rekao Lazoviću da šutne, ali sam na kraju ipak ja izveo prekid i bitno je da je lopta ušla u gol. Ni sam se ne sjećam kada sam posljednji put pogodio mrežu iz slobodnjaka‚. Mora da je prošla i decenija od tog gola", izjavio je kapiten ne krijući zadovoljstvo zbog uspješnog starta.

"Kada se dobije ovakva utakmica onda je to za sve normalno, ali nema ništa dok se ne oznojiš. Nismo igrali lepršavo, ali nije se to ni očekivalo. Dugo sam već u reprezentaciji i znam kako se igraju utakmice protiv ovakvih rivala. Izostanak mistera Antića nije se osjetio na terenu, uostalom tribine su blizu terena, pa je komunikacija bila olakšana".

Nemanja Vidić je na utakmici protiv Farskih Ostrva odigrao svoj 50. meč za nacionalni tim. Ne osvrćući se na jubilej defanzivac Mančester junajteda kaže da je važno što su "orlovi" pobijedili poslije dužeg vremena.

"Meč je bio psihološki težak, zbog svih stvari koje su se u posljednje vrijeme dešavale oko reprezentacije. Izvili smo se iznad svega i potvrdili da vrijedimo", rekao je Vidić i dodao:

"Naravno da uvijek može bolje da se odigra, ali zadovoljni smo. Postigli smo tri gola ekipi koja u prethodnim kvalifikacijama na svom terenu nijednom nije primila više od dva pogotka. To nešto govori".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC