• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako je ruski jutjuber doživeo "večiti derbi"

Autor mondo.rs

Najpopularniji ruski jutjubjer Krasava, inače bivši fudbaler i prijatelj Zorana "Bambija" Tošića, u jednosatnom prilogu predstavio najveću utakmicu srpskog fudbala. POGLEDAJTE!

 Ovako je ruski jutjuber i bivši fudbaler doživeo "večiti derbi" (VIDEO) Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Jevgenij Savin igrao je svojevremeno fudbal na ozbiljnom nivou. Bio je član Krila Sovjetov, a protivnik mu je svojevremeno bio Zoran Tošić, koji je igrao za moskovski CSKA.

Promenio je mnogo klubova, a igrao je i za mladu i za seniorsku reprezentaciju Rusije kada je selektor bio Gus Hidink. Međutim, nije ostao direktno u fudbalu, nije se odlučio za trenerski posao, već je otišao u šoubiznis, jer za sebe kaže da je "šoumen".

Otvorio je potom svoj YouTube kanal pod umetničkim imenom Krasava i vremenom je postao jedan od najpopularnijih jutjubera.

Put ga je ovih dana naneo do Beograda, da pogleda srpski "večiti derbi" iz "prvog reda" - pored terena. Sa svojim telefonom snimao je sve, bio je na treningu Crvene zvezde, snimio je atmosferu, koškanje iza gola crveno-belih posle gola Sejdube Sume za vođstvo Partizana, a na kraju meča ga je "Bambi" Tošić uveo u svlačionicu Partizana gde je prisustvovao slavlju.

"Fora u srpskom derbiju je u tome što fudbal i ono što se dešava na terenu uopšte nije glavno. Glavno je ono što se dešava na tribinama, atmosfera, provokacije, navijanje, pirotehnika", konstatovao je Krasava.

POGLEDAJTE

,,,
Izvor: YOUTUBE/КРАСАВA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC