• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Solskjer: Junajted nastavlja da se poboljšava

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Nikada nisam rekao da će stvari ići lako za nas ove sezone. Biće uspona i padova", rekao je norveški trener na klupi Junajteda.

Uprkos nizu loših rezultata ove sezone Ole Gunar Solskjer, menadžer Mančester junajteda, nije nezadovoljan igrama njegovog tima te tvrdi da se ekipa usavršava i razvija te da će nastaviti da se poboljšava.

Iza Junajteda je teška sedmica tokom koje su poraženi u prvenstvu kod Vest Hema (2:0), dok su u trećem kolu Liga kupa jedva, tek nakon izvođenja penala, izbacili trećeligaša Ročdejl. Rezultat nakon 90 minuta susreta na Old Trafordu glasio je 0:0.

No, Solskjer je i dalje optimista, iako je moguće da u ponedjeljak u derbiju sedmog kola Premijer lige protiv Arsenala neće moći računati na Pola Pogbu, Entonija Marsijala i Markusa Rašforda.

"Nikada nisam rekao da će stvari ići lako za nas ove sezone. Biće uspona i padova. Kada izgubimo utakmicu, moramo vjerovati u sebe i ono što radimo. Kultura je tu, nemamo problema sa stavom, radnom etikom ili željom. Moglo se vidjeti protiv Astane i Ročdejla da žele impresionirati i napraviti dobre stvari, a možda ponekad i požure u završnici. U svakoj utakmici u Premijer ligi možemo pobijediti, ali i izgubiti. To je dobra margina. Ponekad se srećno smiješite kada ste dobili neku utakmicu, a ponekad ste ljuti jer ste izgubili. Morate prikazati pravu sliku", istakao je Solskjer.

Kazao je i da je primjetno da je Mančester junajted poboljšao odbranu u koju su uložili mnogo novca za dovođenje Arona Van-Bisake i Harija Megvajera.

"Ne propuštamo puno šansi i ne primamo puno golova. Ako pogledate naš ofanzivni red borimo se s povredama. Pogba, Marsijal, Rašford, nismo imali sreće u tom pogledu. Ne pomaže kada izgubite igrače", kazao je norveški trener i zahvalio navijačima što ih i dalje podržavaju na fantastičan način:

"Nastavite nas podržavati, prolazimo kroz težak period bez trofeja i lošijih rezultata u posljednjim utakmicama. Ne brine me šta mediji pišu jer smo fokusirani na ono što moramo učiniti, a to je da se konstantno poboljšavamo."

Derbi Mančester junajted - Arsenal igraće se u ponedjeljak na Old Trafordu s početkom u 21 sat, a Solskjer se nada da će se barem jedan od trojice povrijeđenih igrača do tada oporaviti.

Nakon šest odigranih kola Arsenal je četvrti na tabeli Premijer lige s 11 bodova, a Junajted osmi s tri boda manje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC