• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lekić: Nisam trenirao, ugojio sam se

Srpski fudbaler je zabilježio prve minute u Primeri, ali još nije opravdao epitet najvećeg pojačanja Osasune.

 Lekić: Nisam trenirao, ugojio sam se Izvor: MONDO

Osasuna je u ljetnom prelaznom roku dala izdvojila 2,6 miliona evra za dovođenje Dejana Lekića, međutim bivši napadač Crvene zvezde još uvek nije uspio da se adaptira.

Višak kilograma, ženidba, medeni mjesec, zabrana treniranja sa Zvezdom... Sve to je uticalo da Lekić još uvijek ne bude starter u timu Huana Antonija Kamača.

Kao i na većini pripremnih susreta, tako i na prvenstvenoj premijeri protiv Almerije (0:0), srpski internacionalac je meč počeo sa klupe da bi šansu dobio tek u finišu.

"Potrebno mi je vrijeme da se prilagodim, ali mislim da sam na pravom putu i uskoro ćete vidjeti moje pravo lice", obećao je Dejan Lekić u razgovoru sa španskim novinarima.

"Problem je bio i što sam došao sa viškom kilograma u novi klub. Ovog ljeta sam se oženio, išli smo na medeni mjesec, a poslije, za vrijeme pregovora, nisam mogao da treniram sa Crvenom zvezdom odlukom pojedinaca iz kluba", objasnio je visoki napadač.

Polako sve dolazi na svoje mjesto u Pamploni. Dejan Lekić malo po malo počinje da korisiti španski jezik i kaže da je oduševljen saigračima. U narednih desetak dana bi trebalo da se porodi njegova supruga, a onda i da se preseli iz Beograda u Španiju.

"U posljednjih nedjelju dana sam se malo osvježio i to je naravno bolji osjećaj, ali sam još uvijek malo težak bez obzira što sam smršao četiri kilograma. Nadam se da će se za tri, četiri nedelje završiti moj period adaptacije", završio je Dejan Lekić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC