• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"BH Fanatikosi" pretukli Bogdana Čeku

Grupa navijača BiH u Luksemburgu pretukla člana Predsjedništva FS BiH Bogdana Čeku. “Napadači su bili u majicama BH Fanatikosa”, rekao Čeko.

 "BH Fanatikosi" pretukli Bogdana Čeku Izvor: MONDO

Fudbalska reprezentacija BiH startala je kvalifikacije za EP 2012 pobjedom u Luksemburgu (3:0), ali sjenku na trijumf bacio je incident neposredno poslije utakmice kada je grupica navijača BiH nasrnula na člana Predsjedništva FSBiH iz RS Bogdana Čeku.

"Prišlo mi je nekoliko osoba. Prvo su me pitali jesam li predsjednik. Rekao sam da nisam. Potom su me pitali jesam li Čeko. Rekao sam da jesam. Odmah nakon toga su me počeli udarati", rekao je Čeko za portal SCsport.ba.

Prvu pomoć Čeki je odmah nakon napada pružio medicinski tim reprezentacije BiH , poslije čega je prevezen u luksemburšku bolnicu gdje su mu konstatovane kontuzije i napuknuće jagodične kosti, saopšteno je iz Fudbalskog saveza BiH.

Osim jagodične kosti, Čeki je povrijeđeno i desno oko preko koga su mu doktori u hitnoj pomoći, gdje je bio do četiri sata ujutro, stavili flaster.

Čeko je tvrdi da bi isto prošao bilo koji funkcioner Saveza da je bio na njegovom mjestu.

"Svejedno je da su bili tamo Iljo ili Suljo isto bi prošli. Ovo je jedna ružna poruka i ne smije se više nikome ponoviti”, dodao je on.

Iz FSBiH saopšteno je da će preduzeti sve mjere i aktivnosti kako bi pomogao nadležnim organima u identifikaciji napadača na Čeku i njihovom izvođenju pred lice pravde.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC