• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lane: Igrao sam rukom, ali kako da priznam!

Napadač Srbije priznaje da je rukometaški asistirao Lazoviću. Nije za angažovanje stranaca u nacionalnom timu. "Pa šta nas onda razlikuje od klubova?", pita se Milan Jovanović.

 Lane: Igrao sam rukom, ali kako da priznam! Izvor: MONDO

Srbija je, očekivano, preskočila prvu prepreku u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine, ali je ostala mala mrlja zbog vodećeg gola protiv Farskih Ostrva, kada je Milan Jovanović u padu loptu zahvatio rukom, da bi ona došla do egzekutora Danka Lazovića.

Sudija nije vidio, a kad sudija ne vidi onda je gol regularan.

"Udario sam je rukom i to baš dobro, nisam štedio. Tajva je bila situacija, reagovao sam institktivno, možda sam bio i nervozan što sudija nije svirao penal", ispričao je Lane poslije meča (Srbija dobila 3:0), prenosi "Sportski žurnal".

Napadač Liverpula ističe da nikada ne igra nepošteno, ali...

"Nikada u karijeri nisam dobio crveni karton, dobijao sam nagrade za fer-plej. Uvijek sam gajio takav stil. Sad je drugo pitanje šta bi bilo da sam priznao da sam igrao rukom. Kako bi naši navijači reagovali? Ubijeđen sam da bi me 'razapeli'! I imali bi pravo, rezultat je na prvom mjestu. Da je trebalo ugurao bih loptu i sa obje ruke u gol", iskren je reprezentativac Srbije.

Upitan šta misli o eventualnom pozivu Brazilcu Kleu u srpsku reprezentaciju, Jovanović nije baš blagonaklon prema toj ideji, ali će Kleu svakako biti priređena dobrodošlica.

"Princip demokratije je da uvažava glas većine. Tako je i sada. Iz mog ugla, ako većina odluči - nema problema. Velkom (Welcome) što bi rekli Englezi...Ipak, ne podržavam sindrom Francuske, Njemačke i još nekih zemalja. Reprezentacija je svetinja, u njoj se očitava mnogo više od biznisa i pukog marketinga. Nije sve u novcu. Ako se, hipotetički gledano, u jednom danu Srbiji ponude Mesi i Kristijano Ronaldo, rekao bih: neka hvala. Mi smo tu, ako zaslužujemo 20. mjesto u Evropi, neka tu i ostanemo. Nisam šovinista, čak ni nacionalista, ali ako stranci igraju za reprezentaciju, šta ih onda razlikuje od klubova", kaže Jovanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC