• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poraz Partizana u Novom Gradu

Sloboda iz Novog Grada savladala beogradski Partizan 1:0 u prijateljskom meču.

 Poraz Partizana u Novom Gradu Izvor: MONDO

Novogradska Sloboda i beogradski Partizan odigrali su utakmicu na prepunom stadionu Mlakve u čast stogodišnjice postojanja kluba. Rijetki su sportski kolektivi koji se mogu podičiti ovakvom tradicijom. Znaju to i u Partizanu gdje su, kako rekoše, sa zadovoljstvom prihvatili poziv da gostuju u Novom Gradu.
“Ovo je veoma važan dan za ovaj klub injegovu istoriju. Partizan je zato i došao ovdje da bude dio ove priče i igra sa klubom tako bogate istorije”, rekao je Kleo igrač čiji su se autogrami i fotografisanje s njim najviše tražili u Novom Gradu.

“ Mislim da vrlo malo klubova može da se pohvali ovakvim jubilejom. 100 godina nije mala stvar. Partizan kao veliki klub uvijek će izlaziti u susret onima koji imaju čime da se pohvale”, rekao je Albert Nađ.

A novogradska Sloboda itekako ima čim da se pohvali. Ovaj klub je igrao u ligama Austrougarske, Kraljevine Jugoslavije, SFRJ, BiH i Republike Srpske.

“Sloboda traje jer je sloboda prestala da bude samo fudbalski klub. Ona je srasla sa svojom opštinom I sa svojim sugrađanima. Nije lako reći gdje počinje opština I prestaje Sloboda. Bili smo i jesmo zajedno a ovo danas pokazuje da Sloboda I u narednih 100 godina ima čemu da se nada”, rekao je Brane Uimićević predsjednik Slobode..

Rezultat je bio u drugom planu, a slavio je domaćin golom Zdjelara iz 13. minuta. Svečanoj sjednici kluba, koja je prethodila utkamici sa Partizanom, prisustvovali su predstavnici Fudbalskog saveza Srpske, opštine Novi Grad, bivši i sadašnji igrači i članovi rukovodstva, gosti iz sportskih kolektiva Novog Grada i gradova okruženja. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC